Xbox 360:n Internet Explorer -sovelluksen ohje

Tällä sivulla kuvataan, miten voit suorittaa Internet Explorer -sovelluksen ongelmien vianmäärityksen Xbox 360:ssä.

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Internet Explorer -sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

Virhesanoma Internet Exploreria käynnistettäessä

Jos saat virhesanoman Xbox 360:n Internet Explorerissa, yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

1. Varmista, että Internet-yhteys toimii oikein. Lisätietoja on Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisussa.
  2. Kirjaudu Xbox Live -palveluun Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  3. Poista Internet Explorer:
    1. Käynnistä Xbox-konsoli uudelleen.
    2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
    3. Valitse Storage (Tallennus).
    4. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    5. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
    6. Korosta Internet Explorer ja paina Y-näppäintä.
    7. Valitse Delete (Poista) ja valitse Yes (Kyllä), niin poistat kaikki Internet Explorerin kohteet.
  4. Internet Explorerin asentaminen uudelleen:
    1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
    2. Etsi Internet Explorer.
    3. Lataa sovellus valitsemalla Internet Explorer. Kun lataus on valmis, Internet Explorer käynnistyy automaattisesti.

Käynnistä Internet Explorer myöhemmin valitsemalla Apps (Sovellukset), sitten My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Internet Explorer.

Verkkosivu ei näy oikein

Tietyt verkkosivut eivät näy oletetulla tavalla Xbox 360 -konsolin Internet Explorerissa. Näin voi käydä, jos sivustoa ei ole muotoiltu näkymään teräväpiirtotarkkuuden laajakuvatelevisiossa tai jos sivusto käyttää laajennuksia, kuten Java, Flash tai Silverlight.

Jos sivusto ei näytä olevan muotoiltu laajakuvanäytölle, kokeile seuraavaa:

1. Tuo Internet-toiminto (web hub) esiin painamalla Y-näppäintä.
  2. Valitse osoiterivin Asetukset-kuvake.
  3. Valitse kohdan Use my whole TV screen to show web content (Näytä verkkosisältö television koko näytöllä) valintaruutu.
  4. Valitse OK ja lataa verkkosivu uudelleen.

Monien mobiililaitteiden tavoin Xboxin Internet Explorer ei tue selaimen laajennuksia. Jos verkkosivulla käytetään Flashin, Javan tai Silverlightin kaltaisia laajennuksia, sivu voi näyttää tyhjältä tai saat ilmoituksen laajennuksen puuttumisesta. Jos kohtaat tämän ongelman, määritä Internet Explorer pyytämään mobiiliversioita käyttämistäsi sivuista.

Huomautus Tästä asetuksesta voi olla apua myös silloin, kun käyttämäsi verkkosivu ei näy oikein televisiossa.

1. Tuo Internet-toiminto (web hub) esiin painamalla Y-näppäintä.
  2. Valitse osoiterivin Asetukset-kuvake.
  3. Valitse kohdan Use my whole TV screen to show web content (Käytä mobiililaitteille muotoiltuja verkkosivuja) valintaruutu.
  4. Valitse OK ja lataa verkkosivu uudelleen.