Sivustojen estäminen Xbox 360:ssä Internet Explorerissa

Yleiskuvaus

Voit rajoittaa luokittelemattoman sisällön käyttöä Xbox 360 -konsolin Internet Explorerissa. Näin voit estää lastasi pääsemästä käsiksi sopimattomaan sisältöön. Lue ohjeet siihen, miten voit poistaa kaiken luokittelemattoman sisällön käytöstä kaikilta konsolin käyttäjiltä.

Luokittelemattoman sisällön käytöstä poistaminen

Jos haluat rajoittaa luokittelemattoman sisällön selaamista ja käyttöä konsolissasi, määritä konsoliin salasana, jolla voit rajoittaa tällaisen sisällön käyttöä. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Kirjaudu Xbox Live -palveluun.
  2. Valitse Settings (Asetukset) > Family (Perhe). Näet Content Controls (Sisällön käyttöoikeudet) -näytön.
  1. Valitse On(Käytössä).
  1. Määritä Passcode-kohtaan haluamasi salasana ja Pass Code Reset -kohtaan salasanan palauttamisen salainen kysymys ja sen vastaus.
  1. Valitse Ratings and Content (Ikärajat ja sisältö).
  2. Valitse Unrated Content (Luokittelematon sisältö).
  1. Valitse Blocked (Estetty).
  1. Palaa takaisin painamalla B-painiketta ja valitse sitten Save and Exit (Tallenna ja lopeta).