Xbox 360:n Internet Explorer -sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit käyttää Internet Explorer -sovellusta Xbox 360 -konsolissa,

• sinun on oltava kirjautuneena Xbox Live -tiliin
  • tarvitset vähintään 150 megatavua vapaata tallennustilaa.

Internet Explorerin asentaminen

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  2. Etsi Internet Explorer.
  3. Lataa sovellus valitsemalla Internet Explorer. Kun lataus on valmis, Internet Explorer -sovellus käynnistyy automaattisesti.

Voit käynnistää Internet Explorer myöhemmin valitsemalla Apps (sovellukset) > My Apps (omat sovellukset) > Internet Explorer.

Internet Explorerin asetusten määrittäminen

Kun suoritat Internet Explorerin ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään määrittämään asetukset. Jos haluat muokata asetuksia myöhemmin, toimi seuraavasti:

1. Avaa Internet-toiminto painamalla Y-näppäintä.
  2. Valitse osoiterivin Settings (asetukset) -kuvake.

Käytettävissä ovat seuraavat asetukset:

Turn on SmartScreen Filter to help protect against unsafe websites (suojaudu haitallisilta verkkosivustoilta SmartScreen-suodattimella)

SmartScreen-suodatin tunnistaa tietojenkalastelusivustoja. Kun selaat Internetiä, suodatin analysoi verkkosivuja. Jos sivusto on SmartScreen-suodattimen mielestä epäilyttävä, saat varoituksen. SmartScreen-suodatin tarkistaa myös, ovatko käyttämäsi sivustot ilmoitettujen tietojenkalastelu- ja haittaohjelmistosivustojen joukossa. Jos sivustosta on tehty tällainen ilmoitus, SmartScreen estää sen käytön tietoturvasi takaamiseksi.

Send my browsing history to Microsoft to help improve Microsoft products and services (lähetä selaushistoria Microsoftille palveluiden ja tuotteiden parantamiseksi)

Voit halutessasi lähettää selaushistoriasi Microsoftille palveluiden ja tuotteiden parantamiseksi. Tämä toiminto ei ole oletusarvoisesti käytössä.

Use web pages formatted for mobile devices (käytä mobiililaitteille muotoiltuja verkkosivuja)

Tällä asetuksella voit määrittää Internet Explorerin pyytämään käyttämistäsi sivuista mobiiliversiota. Tämä toiminto voi auttaa, jos käyttämäsi sivustot eivät näytä oikeilta televisiossa tai jos sivu käyttää Flashia, Javaa, Silverlightia tai muita lisäosia, joita Xboxin Internet Explorer ei tue.

Use my whole TV screen to show web content (näytä verkkosisältö television koko näytöllä)

Joitain sivustoja ei ole muotoiltu laajakuvanäytöille. Niissä saattaa näkyä tyhjiä reunoja tai palkkeja näytön reunoissa teräväpiirtotelevisioissa. Jos käytät laajakuvatelevisiota, tämä toiminto zoomaa sivua siten, että näitä tyhjiä palkkeja tai reunoja ei näy.

Allow websites to store cookies on my Xbox (salli verkkosivustojen tallentaa evästeitä Xboxiin)

Voit poistaa tämän asetuksen käytöstä, jos haluat estää sivustoja tallentamasta evästeitä. Jos teet näin, et ehkä voi kirjautua joihinkin sivustoihin.

Clear Browser History (tyhjennä selainhistoria)

Voit tyhjentää selainhistorian milloin tahansa. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Avaa Internet-toiminto painamalla Y-näppäintä.
  2. Valitse osoiterivin Settings (asetukset) -kuvake.
  1. Valitse Delete History (Poista historia), paina A-näppäintä ja valitse sitten Yes (Kyllä).

Internet-toiminnon käyttäminen ja suosikkien tallentaminen

Voit siirtyä Internet-toimintoon milloin tahansa painamalla Internet Explorerissa Y-näppäintä. Avaa näyttönäppäimistö napsauttamalla osoitepalkissa tai painamalla Y-näppäintä. Anna sitten haluamasi URL-osoite.

Kun haluat tallentaa sivun suosikkeihin, avaa Internet-toiminto painamalla Y-näppäintä ja valitse sitten yläosan osoiterivin Favourite (Suosikki) -kuvake. Voit muokata ja poistaa suosikkeja valitsemalla Internet-toiminnossa suosikkiluettelosta haluamasi suosikin ja avaamalla sen sitten muokattavaksi painamalla X-näppäintä.

Suosikkisi ovat nopeasti käytettävissä myös Xbox-käyttöliittymän aloitusnäkymän My Pins (Omat kiinnitykset) -alueella.