Xbox 360:n Kinect PlayFit -sovellus

Hallitse kuntoilutietojasi Xbox-konsolilla

Mikä on Kinect PlayFit -sovellus?

Kinect PlayFit -sovelluksella voit tallentaa ja hallita kuntoilutietojasi, seurata edistymistäsi kuntoilupeleissä ja -sovelluksissa sekä jakaa tuloksiasi ystäville Xbox Livessä. Lisätietoja saat Kinect PlayFit -sovelluksesta.

Kuinka hankin Kinect PlayFit -sovelluksen?

Asenna Kinect PlayFit -sovellus Xbox 360 -konsoliin seuraavasti:

• Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  • Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  • Etsi Kinect PlayFit.
  • Valitse Kinect PlayFit -sovellus, niin se ladataan ja asennetaan konsoliin. Latauksen jälkeen sovellus käynnistyy automaattisesti.

Voit käynnistää Kinect PlayFit -sovelluksen myöhemmin valitsemalla Apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja Kinect PlayFit.

Mitä pelejä sovellus tukee tällä hetkellä?

Monet Kinectiä käyttävät pelit tukevat kuntoilutietojen seurantaa. Näet kuntoilutietoja seuraavat pelit Kinect PlayFit -sovelluksessa:

• Valitse konsolissa Apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja Kinect PlayFit.
  • Valitse Supported Games (Tuetut pelit).

Näet luettelon Kinect-nimikkeistä, jotka tukevat kuntoilutietojen seurantaa, sekä kussakin pelissä polttamiesi kaloreiden määrän.

Kuinka voin poistaa kuntoilutietoni?

Voit poistaa Kinect PlayFit -sovelluksen keräämät kuntoilutiedot seuraavasti:

• Valitse konsolissa Apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja Kinect PlayFit.
  • Valitse Options (Asetukset).
  • Valitse Clear Data (Poista tiedot).
  • Lue varoitus ja poista sen jälkeen kuntoilutiedot valitsemalla Continue (Jatka). Voit myös säilyttää tiedot valitsemalla Cancel (Peruuta).

Huomautus Tämä poistaa Kinect PlayFit -sovelluksen keräämät pelikohtaiset tiedot.

Jos fyysiset ominaisuuteni muuttuvat, vaikuttaako se kalorien mittaamiseen?

Pituuden, painon, iän ja sukupuolen avulla luodaan matemaattinen profiili, jotta jokaisessa kuntoilussa poltetut kalorit voidaan laskea tarkasti. Jos todelliset fyysiset ominaisuutesi muuttuvat Xbox-profiiliin tallennettuihin nähden, arvio poltetuista kaloreista ei enää pidä paikkaansa. Pitämällä Xbox-konsoliin tallennetut tiedot ajan tasalla varmistat, että kaloriarviot ovat mahdollisimman tarkkoja.

Voit päivittää tietosi seuraavasti:

• Kirjaudu sisään profiiliisi (paikalliseen tai Xbox Live -profiiliin).
  • Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Profile (Profiili).
  • Valitse Manage Exercise Info (Liikuntatietojen hallinta).
  • Valitse Enter Attributes (Anna tiedot).
  • Muuta tietojasi ohjeiden mukaan.

Kuinka kuntoilutietoja seurataan, jos käytössä on useita Xbox-konsoleja?

Kuntoilutiedot tallennetaan Xbox Live -profiiliin, joten niitä voi käyttää millä tahansa Xbox-konsolilla, kun kirjaudut Xbox Liveen. Lisätietoja saat Kinect PlayFit -sovelluksesta.

Huomautus Poltettujen kaloreiden määrä lasketaan yhdistämällä fyysiset tietosi pelaamiesi pelien antamiin tietoihin. Vaihtaessasi Xbox-konsolista toiseen saatat havaita pieniä eroavaisuuksia poltettujen kaloreiden määrissä, sillä tietyn pelin tarjoamat tiedot eivät välttämättä ole saatavilla kaikkialla.