LIVESPORT.TV-sovelluksen asentaminen ja katseleminen

Yleiskuvaus

Ota selvää, miten voit asentaa LiveSPORT.TV-sovelluksen Xbox 360 -konsoliin ja katsella sitä.

Ratkaisut

Sovelluksen vaatimukset

LIVESPORT.TV-sovelluksen käyttö edellyttää, että

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • käytettävissäsi on vähintään 121 megatavua (Mt) vapaata tilaa
  • sinulla on LiveSPORT.TV-tili.

LIVESPORT.TV-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi LIVESPORT.TV
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla LIVESPORT.TV. Latauduttuaan sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata saatavilla olevaa sisältöä sekä katsella sen tietoja.

Käynnistä LiveSPORT.TV-sovellus myöhemmin siirtymällä apps, My Apps (Sovellukset, Omat sovellukset) -osioon ja valitsemalla LIVESPORT.TV.

Kirjautuminen LiveSPORT.TV-tilin tunnistetiedoilla

1. Kun käynnistät LiveSPORT.TV-sovelluksen ensimmäisen kerran, sinun on kirjauduttava sisään LiveSPORT.TV-tilisi käyttäjänimellä ja salasanalla, minkä jälkeen voit siirtyä sovellukseen valitsemalla login (Kirjaudu sisään).
  1. Jos sinulla ei ole LiveSPORT.TV-tiliä, valitse Register new account (Rekisteröi uusi tili) tilaamista varten.
  2. Täytä seuraavassa näytössä kaikki kentät ja valitse sitten Sign Up (Rekisteröidy).
  1. Siirry Onnittelut-näyttöön noudattamalla ohjeita. Avaa sitten LiveSPORT.TV valitsemalla continue (Jatka).

LIVESPORT.TV:n katseleminen

Valitse Xboxin käyttöliittymässä Video, My Video Apps (Omat videosovellukset) ja sitten LIVESPORT.TV.

1. HOME (Koti) -osiossa voit valita keskuksen minkä tahansa sisällön. Voit valita myös ON-DEMAND (Tilaus) tai siirtyä SCHEDULE (Ajoitus)- tai LIVE CHANNELS (Suorat kanavat) -kohtaan.
  1. valita jotain katsottavaa ja sitten Play (Toista).

Konsolin ja LiveSPORT.TV-tilin liitoksen poistaminen

Jos haluat poistaa konsolin ja LiveSPORT.TV-tilin välisen liitoksen, kirjaudu LiveSPORT.TV:stä ulos:

1. Siirry SETTINGS (Asetukset) -kohtaan ja valitse Logout (Kirjaudu ulos).
  1. Sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat kirjautua ulos. Jatka valitsemalla OK.

LIVESPORT.TV-tilin hallinta

1. Varmista, että olet kirjautunut LiveSPORT.TV-sovelluksesta ulos, ja valitse sitten käyttäjänimesi näytön oikeasta yläkulmasta.
  2. Seuraavassa näytössä voit päivittää maksutietosi sekä vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai salasanasi.
  3. Huomautus Jos olet unohtanut sähköpostiosoitteesi tai salasanasi, sinun on otettava yhteyttä LiveSPORT.TV:seen sen osoitteessa livesport.tv/help olevan tukisivuston kautta.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, LiveSPORT.TV-sovellus noudattaa kyseisiä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty LiveSPORT.TV-sovelluksessa ”estetyn sisällön” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.