Elokuvat ja tv-ohjelmat -palveluun liitettyjen laitteiden hallinta Xbox 360 -konsolilla

Yleiskuvaus

Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelun avulla voit ladata ostokset useisiin laitteisiin ja katsoa ne missä ja milloin tahansa. Voit käyttää Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelua Xbox 360 -konsolilla, Windows Phone -laitteella ja tietokoneella tai tablet-laitteella osoitteessa video.xbox.com.

Nyt voit tarkastella, poistaa ja lisätä laitteita Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelua varten Xbox 360 -konsolilla. Jos saavutat esimerkiksi viiden laitteen rajoituksen, voit poistaa jonkin laitteen ja tehdä siten tilaa, jotta voit ladata toisen laitteen konsoliin.

Huomautuksia

• Voit poistaa yhden laitteen 30 päivän välein. Voit tehdä tämän Xbox 360:llä.
  • Huomaa, että jos poistat laitteen, myös ladatut ostokset poistetaan. Voit edelleen ladata ne myöhemmin uudelleen, mutta et pysty poistamaan toista laitetta seuraavaan 30 päivään.
  • Tämä koskee vain elokuva- ja televisio-ohjelmaostoksia. Vuokraelokuvat ovat käytettävissä vain sisällön vuokraamiseen käytetyssä laitteessa.

Elokuvat ja tv-ohjelmat -palveluun liitettyjen laitteiden näyttäminen

Voit helposti näyttää laitteet, jotka pystyvät käyttämään Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelua Xbox 360 -konsolilla. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse sitten Xbox-käyttöliittymä.
  2. Valitse movies & tv (Elokuvat ja tv-ohjelmat) ja sitten Microsoft Movies & TV (Microsoftin Elokuvat ja tv-ohjelmat).
  3. Valitse my videos (Omat videot) ja sitten Account Management (Tilin hallinta).
My videos (Omat videot) -näytössä on korostettu Account Management (Tilin hallinta) -asetus.
  1. Valitse Download devices (Latauslaitteet).
Account management (Tilin hallinta) -näytössä on korostettu Download devices (Latauslaitteet) -asetus.
  1. Valitsemalla other devices (Muut laitteet) voit näyttää kaikki muut Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelua käyttävät laitteet.
Download devices (Latauslaitteet) -näytöstä on valittu other devices (Muut laitteet) -välilehti.

Elokuvat ja tv-ohjelmat -palveluun liitettyjen laitteiden hallinta

Voit hallita Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelua Xbox 360 -konsolilla käyttäviä laitteita noudattamalla seuraavia ohjeita.

Tietokoneen tai laitteen poistaminen Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelusta

Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse sitten Xbox-käyttöliittymä.
  2. Valitse movies & tv (Elokuvat ja tv-ohjelmat) ja sitten Microsoft Movies & TV (Microsoftin Elokuvat ja tv-ohjelmat).
  3. Valitse my videos (Omat videot) ja sitten Account Management (Tilin hallinta).
My videos (Omat videot) -näytöstä on valittu Account Management (Tilin hallinta) -asetus.
  1. Valitse Download devices (Latauslaitteet).
Account management (Tilin hallinta) -näytössä on korostettu Download devices (Latauslaitteet) -asetus.
  1. Valitse this device (Tämä laite).
  2. Valitse Remove this device (Poista tämä laite).
Download devices (Latauslaitteet) -näytöstä on valittu Remove this device (Poista tämä laite) -välilehti.

Laitteen lisääminen Elokuvat ja tv-ohjelmat -palveluun

Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelua käyttävän laitteen lisääminen on helppoa. Aina kun ostat Xbox 360:llä elokuva- tai televisio-ohjelmasisältöä Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta, laite lisätään automaattisesti.