Xbox 360:n MLG.TV-sovelluksen ohje

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit ratkaista Xbox 360 -konsolin MLG.TV-sovelluksen ongelmia.

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos MLG.TV-sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

MLG.TV-sovellus ei vastaa

Jos MLG.TV-sovellus ei vastaa, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki MLG.TV:seen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse apps (Selaa sovelluksia).
  8. Valitse MLG.TV-sovellus.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää MLG.TV-sovellusta.

Yhteysvirheet

• Sorry, the MLG.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status. (MLG.TV-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä. Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • MLG.TV Server unavailable. (MLG.TV-palvelin ei ole käytettävissä.)
  • A server or network error has occurred. Please try again later. (Tapahtui palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred (Tapahtui sisäinen virhe.)
  • Virhesanoma 4

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Tarkista Xbox Live status (Xbox Live -palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ilmoitettuja ongelmia.
  2. Jos ilmoitettuja ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi MLG.TV-sovelluksen tai yrittäessäsi käyttää sen sisältöä, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.
  3. Jos virhe jatkuu, poista MLG.TV-sovellus ja asenna se uudelleen.
  4. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Saatavuusvirheet

• The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred. (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)

Jos saat jonkin näistä virheistä:

1. Odota noin minuutti ja yritä sitten käyttää ohjelmaa uudelleen.
  2. Jos saat saman virheen uudelleen, valitse toinen katseltava ohjelma.

MLG.TV on vastuussa kaikista sovelluksen sisältöön liittyvistä ongelmista. Voit ilmoittaa MLG.TV:lle sisältövirheestä seuraavasti: