MLG.TV-sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit käyttää MLG.TV-sovellusta,

• sinun on oltava kirjautuneena Xbox Live -tiliin
  • tarvitset vähintään 127 megatavua vapaata tilaa.

MLG.TV-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi MLG.TV.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla MLG.TV. Latauduttuaan sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata saatavilla olevaa sisältöä sekä katsella sen tietoja.

Kun haluat käynnistää MLG.TV-sovelluksen myöhemmin, siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse My Apps (Omat sovellukset) ja sen jälkeen MLG.TV.

MLG.TV:n katseleminen

1. Siirry TV & Movies (TV ja elokuvat) -kohtaan ja valitse My Apps (Omat sovellukset) ja sitten MLG.TV.
  2. Valitse katsottava kanava.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, MLG.TV-sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi estät R-luokan elokuvien tai TV-MA-luokan televisio-ohjelmien katselun, kyseisen luokituksen ohjelmat merkitään MLG.TV-sovelluksessa ”rajoitettu”-kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.