Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Xbox 360:n MUZU.TX-sovelluksen ohje

Onko sinulla kysymyksiä MUZU.TV:stä?

Jos sinulla on kysyttävää MUZU.TV:stä, siirry osoitteeseen www.muzu.tv/. Lisäohjeita saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen support@muzu.tv.

MUZU.TV:n virhesanomat

Saatat saada yhden seuraavista virhesanomista asentaessasi tai käynnistäessäsi MUZU.TV-sovelluksen:

• Sorry, the MUZU.TV server isn't available right now. (MUZU.TV-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • MUZU.TV:n palvelin ei ole käytettävissä tällä hetkellä.
  • Sorry, the MUZU.TV server isn't available right now. (MUZU.TV-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)

Toimenpiteet:

• Odota noin minuutin ajan. Yritä sitten asentaa tai käynnistää ohjelma uudelleen.
  • Tarkista MUZU.TV-palvelun tila osoitteessa http://www.xbox.com/status.

MUZU.TV-sovellus ei reagoi.

Poista MUZU.TV-sovellus ja lataa se uudelleen.

1. Valitse Xbox-käyttöliittymästä Settings (Asetukset) ja sen jälkeen System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin Xbox 360 -kiintolevy).
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi ja korosta MUZU.TV-sovellus. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-näppäintä.
  6. Valitse Delete (Poista) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki sovellukseen liittyvät kohteet.
  7. Palaa käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae MUZU.TV-sovellus ja valitse se.