MUZU.TV-sovelluksen määrittäminen

Musiikin ja videoiden viiveetön suoratoisto

Jotta voit katsoa MUZU.TV:tä konsolillasi, sinulla on oltava

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • vähintään 75 megatavua (Mt) vapaata tallennustilaa

MUZU.TV-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi MUZU.TV
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla MUZU.TV.
  5. Latauduttuaan MUZU.TV-sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata sen valikoimaa ja katsoa musiikkivideoita.

Voit käynnistää MUZU.TV:n myöhemmin valitsemalla Apps (Sovellukset) -kohdassa MUZU.TV.

Katsele MUZU.TV-sovellusta

MUZU.TV:n katseleminen:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry Video-osioon ja valitse MUZU.TV.
  3. Featured (Esittelyssä) -kohdassa voit
    1. katsoa keskellä esittelyssä olevia videoita
    2. selata suosituimpia videoita ja soittolistoja, käyttää hakua ja suodattaa sisältöä haluamiesi luokkien mukaan.
  4. Valitse katsottava sisältö ja sen jälkeen Play (Toista).

Perheasetusten käyttö sisältöön pääsyn hallintaan

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, **XYZ**-sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty **XYZ**-sovelluksessa "estetyn videon" kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin lapsilukkoasetukset.