SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Yleiskuvaus

SmartGlass-sovelluksen avulla Xbox 360:tä ja älypuhelimen kaltaisia laitteita voidaan käyttää yhdessä monella tavalla.

Huomautus Xbox 360:n on oltava käynnissä ja yhteydessä SmartGlass-laitteeseen, jotta SmartGlass-sovellusta voidaan käyttää.

SmartGlass-laitevaatimukset

Jotta voit käyttää SmartGlass -sovellusta konsolissa tai toisessa laitteessa, sinulla on oltava

• Xbox Live -profiili
  • Xbox 360:n uusin ohjelmistopäivitys
  • SmartGlass-yhteensopivassa laitteessa toimiva SmartGlass-ohjelmisto
    • SmartGlass (Windows 8)
    • Xbox Companion (Windows Phone)
    • SmartGlass (iOS)
    • SmartGlass (Android).
SmartGlass-yhteysvaatimukset

SmartGlass-sovelluksen toiminta perustuu Xbox 360:n ja SmartGlass-sovellusta tukevan laitteen väliseen yhteyteen. Sekä konsolin että yhdistetyn laitteen on oltava päällä ja kirjautuneena Xbox Liveen. Voit muodostaa yhteyden käyttämällä

• paikallista verkkoa tai kotiverkkoa (suositus)
  • Internetiä
  • 3G- tai 4G-matkapuhelinverkkoa.

SmartGlass-sovellus toimii parhaiten nopeaa ja luotettavaa yhteyttä käytettäessä.

SmartGlassin asentaminen Xbox 360:een

Voit asentaa SmartGlass-sovelluksen konsoliin seuraavasti:

1. Valitse Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sen jälkeen System (Järjestelmä).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  1. Valitse Connected Devices (Yhdistetyt laitteet).
  1. Valitse Xbox SmartGlass Apps (Xbox SmartGlass -sovellukset) -kohdassa On (Käytössä).

Yhteyden muodostaminen SmartGlass-laitteen ja konsolin välille

Varmista, että olet kirjautunut sisään SmartGlass-sovellukseen Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla, kun yhdistät SmartGlass-sovelluksen Xbox 360 -konsoliin. Varmista myös, että käytät Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitettyä Microsoft-tiliä. Jos et tiedä Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, lue lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tilin hallinta.