Xbox 360:n Netflixin vianmääritys

Ratkaisuja Xbox Liven Netflixin katselun ongelmiin

Xbox Live -tilin ja Netflixin yhteyden poistaminen

Jotta voit käyttää Netflix-sovellusta Xbox-konsolissa, Xbox Live -pelaajatunnus on yhdistettävä Netflix-tiliin. Jos haluat poistaa pelaajatunnuksesi yhteyden sen nykyiseen Netflix-tiliin kirjautuaksesi toisella tilillä, seuraa Netflixin tukisivulla olevia ohjeita.

Jos haluat poistaa kaikkien pelaajatunnusten yhteydet Netflix-tiliisi, myös siihen saat ohjeet Netflixin tukisivulta.

Netflix-virhesanomat

Jos näet Title Temporarily Unavailable (Nimike tilapäisesti pois käytöstä) -virhesanoman tai muun virhesanoman tai -koodin käyttäessäsi Xbox-konsolin Netflix-sovellusta, Netflixin tukisivuilta saat uusimmat vianmäärityksen ohjeet ja ratkaisut.

Netflix-videoiden toisto ei tapahdu sujuvasti

Jos Netflix-videoiden toisto ei tapahdu konsolilla sujuvasti, kokeile seuraavaa:

Netflix ei reagoi

Jos Netflix-sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin Hard Drive (kiintolevy)).
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Netflixiin viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xbox-käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  9. Etsi Netflix.
  10. Valitse Netflix ja lataa sovellus.

Kehotus rekisteröidä konsoli

Kun yrität toistaa Netflix-sisältöä Xbox 360 -konsolilla, sinua saatetaan kehottaa rekisteröimään konsolisi. Näin voi tapahtua aina, kun yrität toistaa Netflixin sisältöä. Ongelma voi johtua joko siitä, että Xbox 360 -konsoliin tallennetut Netflixin tunnistetiedot ovat vioittuneet, tai siitä, että Netflix-tilissäsi on ongelma.

Vioittuneiden Netflix-tunnistetietojen korjaaminen Xbox 360 -konsolissa

1. Valitse Xbox 360 -käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sen jälkeen System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse tallennuslaitteesi.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Korosta Netflix.
  6. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-näppäintä ja valitse sitten Delete (Poista).
  7. Palaa Xbox 360 -käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  9. Valitse Netflix ja käy asennusprosessi läpi.

Netflix-tilin ongelman vianmääritys

Jos aiemmat vaiheet eivät poistaneet ongelmaa, Netflix-tilissä voi olla ongelma. Tietoja Netflix-tilin ongelmien ratkaisemisesta saat Netflix-ohjekeskuksesta.