Xbox 360:n Netflix-sovelluksen ohje

Yleiskuvaus

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit ratkaista Xbox 360 -konsolin Netflix-sovelluksen ongelmia.

Ratkaisut

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Netflix-sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

Xbox Live -tilin ja Netflixin yhteyden poistaminen

Jotta voit käyttää Netflix-sovellusta Xbox-konsolissa, Xbox Live -pelaajatunnus on yhdistettävä Netflix-tiliin. Jos haluat poistaa pelaajatunnuksesi yhteyden sen nykyiseen Netflix-tiliin kirjautuaksesi toisella tilillä, seuraa sivulla support.netflix.com/en/node/181 olevia ohjeita.

Jos haluat poistaa kaikkien pelaajatunnusten yhteyden Netflix-tiliisi, ohjeita saat myös sivulta support.netflix.com/en/node/18.

1. Paina Netflix-sovelluksen aloitusnäytössä ohjaimen Back-painiketta (pieni painike opaspainikkeen vasemmalla puolella).
  2. Valitse rataskuvake ponnahdusnäytössä.
picture
  1. Valitse seuraavan näytön vasemmasta alakulmasta Sign out (Kirjaudu ulos).
picture

Netflix-virhesanomat

Jos näet Title Temporarily Unavailable (Nimike tilapäisesti pois käytöstä) -virhesanoman tai muun virhesanoman tai -koodin käyttäessäsi Xbox-konsolin Netflix-sovellusta, Netflixin tukisivuilta saat uusimmat vianmäärityksen ohjeet ja ratkaisut.

Netflix-videoiden toisto ei tapahdu sujuvasti

Jos Netflix-videoiden toisto ei tapahdu konsolilla sujuvasti, kokeile seuraavaa:

Netflix ei reagoi

Jos Netflix-sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Netflixiin viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  8. Etsi Netflix.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Kehotus rekisteröidä konsoli

Kun yrität toistaa Netflix-sisältöä Xbox 360 -konsolilla, sinua saatetaan kehottaa rekisteröimään konsolisi. Näin voi tapahtua aina, kun yrität toistaa Netflixin sisältöä. Ongelma voi johtua joko siitä, että Xbox 360 -konsoliin tallennetut Netflixin tunnistetiedot ovat vioittuneet, tai siitä, että Netflix-tilissäsi on ongelma.

Vioittuneiden Netflix-tunnistetietojen korjaaminen Xbox 360 -konsolissa

1. Valitse Xbox 360 -käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sen jälkeen System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse tallennuslaitteesi.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Korosta Netflix.
  6. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-näppäintä ja valitse sitten Delete (Poista).
  7. Palaa Xbox 360 -käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  9. Valitse Netflix ja käy asennusprosessi läpi.

Netflix-tilin ongelman vianmääritys

Jos aiemmat vaiheet eivät poistaneet ongelmaa, Netflix-tilissä voi olla ongelma. Tietoja Netflix-tilin ongelmien ratkaisemisesta saat osoitteesta netflix.com/help.