Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

Netflix-sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit käyttää Netflix-sovellusta, tarvitset seuraavat:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • Netflix-suoratoiston rajoittamattoman jäsenyyden. Voit käyttää aiemmin luotua tiliä tai rekisteröidä tilin konsolilla.
  • vähintään 75 megatavua (Mt) vapaata tallennustilaa
  • nopean Internet-yhteyden.

Netflix-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Etsi Netflix-sovellus.
  4. Valitse Netflix ja valitse sitten Download (Lataa).
  5. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Käynnistä Netflix-sovellus myöhemmin siirtymällä apps (Sovellukset) -osioon ja valitsemalla My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Netflix.

Kirjautuminen Netflixiin

Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Netflix.

1. Tee jokin seuraavista:
    • Jos olet jo Netflix-tilaaja, valitse Sign in (Kirjaudu sisään).
    • Jos et ole Netflix-tilaaja, luo itsellesi Netflix-tili ja aloita ilmainen kokeilu seuraamalla ohjeita.
picture
  1. Kirjaudu sisään käyttämällä Netflixin kirjautumistietoja (sähköpostiosoite ja salasana). Jos et tiedä Netflix-kirjautumistietojasi, avaa tietokoneesi tai laitteesi verkkoselain, siirry osoitteeseen signup.netflix.com/loginhelp ja seuraa ohjeita.

Nyt voit suoratoistaa Netflix-sisältöä välittömästi Xbox 360 -konsoliisi.

Jos haluat käynnistää Netflix-sovelluksen myöhemmin, valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Netflix.

Huomautus Kaikki Netflix-tilit eivät sisällä rajoittamatonta suoratoistoa. Tietoja omasta Netflix-tilistäsi saat Netflix.com-sivuston Oma tili ja ohje -osiosta.

Netflixin katsominen

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Netflix.
  3. Selaa Netflix-kirjastoa tai latausjonoasi.

Huomautus Voit luoda profiilin jokaiselle perheenjäsenelle osoitteessa films.netflix.com/YourAccount. Kun ylimääräiset profiilit on luotu, sinua pyydetään valitsemaan, kuka kulloinkin sisältöä katsoo, kun kirjaudut Netflixiin Xbox 360 -konsolissa. Näin voidaan mukauttaa kunkin henkilön käyttökokemusta.

picture
  1. Valitse katseltava sisältö, ja valitse Play (Toista).
picture

Voit myös lisätä tai poistaa kohteita Netflixin Instant Queue (Pikajono) -luettelosta. Toimi näin:

Kohteen lisääminen Netflix-jonoon:

1. Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Netflix.
  2. Valitse kohde, jota haluat katsella.
  3. Valitse Add to My List (Lisää omaan listaan).

Kohteen poistaminen Netflix-jonosta:

1. Siirry My List (Oma lista) -osaan.
  2. Valitse kohde, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse Remove from My List (Poista omasta listasta).

Uloskirjautuminen tai Netflix-tilin ja Xbox 360 -konsolin liitoksen poistaminen

1. Paina Netflix-sovelluksen aloitusnäytössä ohjaimen Takaisin-painiketta. (Se on opaspainikkeen vieressä oleva pieni painike.)
  2. Valitse Gear-kuvake näyttöön tulevasta valikosta (näkyy alla).
picture
  1. Valitse seuraavan näytön vasemmasta alakulmasta Sign out (Kirjaudu ulos).
picture

Netflixin Lapsille-toiminnon käyttäminen elokuvien ja TV-ohjelmien katsomiseen

Netflixin Lapsille-toiminnon ansiosta voit yhdessä lastesi kanssa käyttää Xbox-konsolin Netflix-sovellusta ja katsella elokuvia ja TV-sarjoja, jotka sopivat alle 12-vuotiaille. Voit etsiä lapsille sopivia nimikkeitä lajityypin (kuten Tyttövoimaa, Animaatio ja Prinsessat) tai hahmon perusteella. Hahmot-osiossa on tarjolla yli sata suosittua hahmoa, kuten Paavo Pesusieni, Seikkailija Dora ja My Little Pony.

Voidaksesi käyttää Netflixin Just for Kids -toimintoa sinun on asennettava Netflix-sovellus Xbox-konsoliisi, jos se on vielä asentamatta.

Netflixin Just for Kids -toiminnon käyttäminen

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Netflix.
  3. Valitse Select your Netflix experience (Valitse Netflix-kokemus) -näytössä Netflix Kids -ruutu.
  4. Selaa Netflixin Just for Kids -valikoimaa tai valitse suosikkihahmosi.
  5. Valitse katseltava sisältö, ja valitse Play (Toista).
picture

Katseltavien videoiden valitseminen lapsen suosikkihahmojen perusteella

Hae videosisältöä tietyn hahmon perusteella seuraavasti:

1. Siirry Netflixin Just for Kids -valikon Characters (Hahmot) -kanavalle.
  2. Etsi lapsesi suosikki hahmojen joukosta.
  3. Valitse hahmo sanomalla sen nimi Kinectille tai painamalla ohjaimen A-näppäintä. Videon toisto alkaa heti. Voit valita videon valitun hahmon valikoimasta, tai jos olet katsonut tämän hahmon videoita aikaisemmin, toisto alkaa automaattisesti siitä, mihin viimeksi lopetit.
picture

Select your Netflix experience (Valitse Netflix-kokemus) -näytön ohittaminen tai siihen palaaminen

Select your Netflix experience (Valitse Netflix-kokemus) -näyttö avautuu oletusarvoisesti, kun Netflix-sovellus käynnistetään. Netflix lakkaa kuitenkin automaattisesti näyttämästä oletusarvoisesti tätä näyttöä, kun olet käynnistänyt sovelluksen yhdeksän kertaa peräkkäin valitsematta Just for Kids -kokemusta. Siirryt sen sijaan suoraan Netflixin selausnäyttöön.

Jos näin käy, mutta haluat palata Select your Netflix experience (Valitse Netflix-kokemus) -näyttöön, poistu sovelluksen selausnäytöstä painamalla ohjaimen B-painiketta. Sinut palautetaan Select your Netflix experience (Valitse Netflix-kokemus) -näyttöön. Jos valitset Netflix Kids -vaihtoehdon, näet jälleen Select your Netflix experience (Valitse Netflix-kokemus) -näytön seuraavalla kerralla, kun käynnistät Netflix-sovelluksen.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, Netflix-sovellus noudattaa kyseisiä asetuksia. Jos olet esimerkiksi kieltänyt nuorille katselijoille sopimattomien elokuvien tai ohjelmien katsomisen konsolilla, Netflix-sovelluksessa sellaisilla ohjelmilla on "rajoitettu video" -kuvake. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360 -lapsilukon määrittäminen.