Xbox 360:n Red Bull TV -sovelluksen ohje

Yleiskuvaus

Lue tietoja Xbox 360:n Red Bull TV -sovellukseen liittyvien yleisten ongelmien vianmäärityksestä.

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos sinulla on ongelmia videoiden toistamisessa Red Bull TV -sovelluksessa, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

Red Bull TV -sovellus ei vastaa

Jos Red Bull TV -sovellus ei vastaa, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sen jälkeen System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin Xbox 360 -kiintolevy).
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Red Bull TV:hen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xboxin käyttöliittymään.
  8. Siirry Browse Apps (Selaa sovelluksia) -kohtaan ja valitse Red Bull TV.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää Red Bull TV -sovellusta.

Sovellusvirheet

• Sorry, the Red Bull TV server isn't available right now. (Red Bull TV -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • Sorry, the Red Bull TV server isn't available right now. (Red Bull TV -palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • Red Bull TV Server unavailable. (Red Bull TV -palvelin ei ole käytettävissä).
  • A server or network error has occurred. (Tapahtui palvelin- tai verkkovirhe.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred. (Tapahtui sisäinen virhe.)

Jos saat jonkin seuraavista virheistä, kokeile seuraavaa ratkaisua:

1. Tarkista Service status (Palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ongelma.
  2. Jos saat virhesanoman edelleen eikä palvelussa ole ilmoitettuja ongelmia, odota noin minuutti ja käynnistä sovellus uudelleen.
  3. Jos virhe jatkuu, poista Red Bull TV -sovellus ja asenna se uudelleen.
  4. Jos ongelma jatkuu, kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua.
  5. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Saatavuusvirheet

• The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)

Jos jokin näistä virhesanomista tulee näkyviin:

1. odota noin minuutti ja käynnistä sovellus uudelleen.
  2. Jos saat saman virheen uudelleen, valitse toinen katseltava ohjelma.

Huomautus Red Bull TV on vastuussa kaikista sovelluksen sisältöön liittyvistä ongelmista. Voit ilmoittaa sisältövirheestä lähettämällä Red Bullille sähköpostia osoitteeseen support@at.redbullmediahouse.com.