Red Bull TV -sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit käyttää Red Bull TV -sovellusta, tarvitset seuraavat:

• sinun on oltava kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • vähintään 130 megatavua (Mt) vapaata tilaa.

Red Bull TV -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Selaa tai etsi Red Bull TV -sovellus.
  4. Valitse Red Bull TV -sovellus ja valitse sitten Download (Lataa).
  5. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Käynnistä Red Bull TV -sovellus myöhemmin siirtymällä my apps (Omat sovellukset) -osioon ja valitsemalla Red Bull TV.

Red Bull TV:n katsominen

1. Valitse Main-päänäkymässä, haluatko katsoa sisältöä tilauksista (Subscriptions) vai katseluluettelosta (Watchlist) vai uudelleen historiasta (History).

Live-näkymässä näet tulevat tapahtumat.

Sports, Music (Urheilu, musiikki)- ja Global Series (Maailman sarjat) -näkymissä voit selata toimintaseikkailuohjelmia ja -videoita.

1. Valita katsottava ohjelma ja sitten Play (Toista).

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia valvoaksesi, minkälaisia ohjelmia Xbox Liven avulla voidaan katsoa konsolissa, Red Bull TV -sovellus noudattaa määrittämiäsi asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty Red Bull TV -sovelluksessa ”rajoitetulla” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.