Kaupan virheellisten tietojen ilmoittaminen

Pyrimme ylläpitämään Groove Musiikki -kaupassa yllä korkeita laatuvaatimuksia. Joskus palvelussa saattaa kuitenkin esiintyä virheellisiä tietoja. Jos löydät Groove Musiikki -kaupasta sisältöä, joka ei mielestäsi näytä tai kuulosta oikealta, siirry Microsoft-yhteisön keskustelupalstalle, tee haku sanalla Music tai Musiikki ja kerro kohtaamistasi virheistä. Pyrimme korjaamaan ongelman.

Raportoitavien tietojen tyyppejä

Voimme korjata esimerkiksi seuraavankaltaiset virheet:

• kirjoitusvirheet esittäjän nimessä, albumin nimessä tai kappaleen nimessä
  • väärä albumi, video tai elokuva
  • häiriöt äänessä (esimerkiksi jos kappale katkea liian aikaisin tai myöhään, tai jos sait väärän kappaleen)
  • virheet oikeuksissa (esimerkiksi virheelliset esikatselu-, osto-, lataus- ja suoratoisto-oikeudet)
  • virheellinen julkaisupäivämäärä
  • ongelmat elokuva-arvostelussa tai esittäjän biografiassa
  • väärälle esittäjälle laitetut raidat tai albumit
  • puuttuvat raidat tai sekavat raitalistaukset, kuten raitojen järjestys 1, 3, 2, 5, 4
  • puuttuvat jaksot tai sekavat jaksolistaukset, kuten jaksojen järjestys 1, 2, 6, 4, 5
  • virheellinen ikäraja

Microsoft-yhteisön keskustelupalstalle kirjoittaminen

Huomautus Tarvitset Microsoft-tilin, jotta voit julkaista Microsoft-yhteisön keskustelupalstalla. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, luo uusi tili.

1. Siirry Microsoft-yhteisön Xbox Music -keskustelupalstalle.
  2. Valitse sivun ylälaidasta hakupalkki, kirjoita hakukenttään ongelmaasi liittyvät hakusanat ja valitse Enter. Saatat huomata, että joku on jo pyytänyt löytämiesi virheellisten tietojen korjaamista.
  3. Jos et löydä ongelmaasi liittyviä aiheita, valitse sivun oikeasta yläkulmasta Ask the community (Kysy yhteisöltä).
  4. Kirjoita viestisi Details (Tiedot) -kenttään. Anna mahdollisimman tarkat tiedot löytämistäsi virheellisistä tiedoista.
Ask a Question (Kysy kysymys) -sivu, jolla näkyvät aiherivi ja Details (Tiedot) -osa
  1. Valitse avattavien valikoiden Category (Luokka) -kohdasta Music, Movies & TV (Musiikki, elokuvat ja tv-ohjelmat) ja Product (Tuote) -kohdasta Groove Music (Groove Musiikki).
Näytössä näkyvät avattavat Category (Luokka)- ja Product (Tuote) -valikot, joista on valittu Music, Movies & TV (Musiikki, elokuvat ja tv-ohjelmat) ja Groove Music (Groove Musiikki).
  1. Valitse Submit (Lähetä).