MSN with MSNBC.com -sovelluksen määrittäminen

Videoiden viiveetön suoratoisto konsoliin

Jotta voit katsella MSN with MSNBC.comia konsolillasi, sinulla on oltava

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • vähintään 75 megatavua (Mt) vapaata tallennustilaa

MSN with MSNBC.com -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi MSN.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla MSN.
  5. Latauduttuaan MSN with MSNBC.com -sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata sen valikoimaa ja katsoa videoita.

Voit käynnistää MSN:n myöhemmin valitsemalla Apps (Sovellukset) -kohdassa MSN.

MSN with MSNBC.com -sovelluksen katseleminen

MSN with MSNBC.comin katseleminen:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry Video-osioon ja valitse MSN.
  3. Featured (Esittelyssä) -kohdassa voit
    1. katsoa keskellä esittelyssä olevia videoita
    2. selata suosituimpia videoita, käyttää hakua ja suodattaa sisältöä haluamiesi luokkien mukaan.
  4. Valitse katsottava sisältö ja sen jälkeen Play (Toista).