Kirjaudu sisään
Jaa tämä sivu

MSN with MSNBC.com -sovelluksen määrittäminen ja katsominen Xbox 360:llä

Yleiskuvaus

Tällä sivulla kerrotaan, kuinka voit asentaa MSN with MSNBC.com -sovelluksen Xbox 360 -konsoliin ja katsoa sitä.

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit katsella MSN with MSNBC.comia konsolillasi,

• sinun on oltava kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • sinulla on oltava vähintään 75 megatavua (Mt) vapaata tallennustilaa.

MSN with MSNBC.com -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps or Search Apps (Selaa sovelluksia tai Hae sovelluksia).
  3. Etsi MSN.
  4. Valitse MSN-sovellus ja valitse sitten Download (Lataa).
  5. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Aloita MSN-sovellus myöhemmin siirtymällä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitsemalla My Apps (Omat sovellukset) ja sitten MSN.

MSN with MSNBC.com -sovelluksen katseleminen

MSN with MSNBC.comin katseleminen:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry Video-osioon ja valitse MSN.
  3. Featured (Esittelyssä) -kohdassa voit
    1. katsoa keskellä esittelyssä olevia videoita
    2. selata suosituimpia videoita, käyttää hakua ja suodattaa sisältöä haluamiesi luokkien mukaan.
  4. Valitse katsottava sisältö ja sen jälkeen Play (Toista).

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, MSN with MSNBC.com -sovellus noudattaa kyseisiä asetuksia. Jos esimerkiksi estät tietyn luokituksen saaneiden videoiden katselun konsolissa, nämä videot merkitään MSN with MSNBC.com -sovelluksessa ”rajoitettu video” -kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.