SmartGlass- ja My Xbox Live -sovellusten vianmääritys Android-laitteessa

Yleiskuvaus

Xbox SmartGlass on muuten samanlainen kuin My Xbox Live, mutta se tarjoaa Xbox 360 -konsolin kanssa käytettäviä ominaisuuksia.

Xbox SmartGlass on tarkoitettu laitteille, joissa on Android 4.x. Jos laitteessasi on Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") tai uudempi, käyttämällä Xbox SmartGlass -sovellusta My Xbox Liven sijaan voit hyötyä konsolillesi tarkoitetuista uusista ominaisuuksista.

Virheet

Saatat kohdata seuraavanlaisia virheitä tai ongelmia käyttäessäsi SmartGlass- tai My Xbox Live -sovellusta.

Sorry, you'll need to browse to xbox.com for great Xbox Live experiences. This app won't work well enough on this device. (Hae hienoja Xbox Live -kokemuksia Xbox-com-sivustosta. Tämä sovellus ei toimi tarpeeksi hyvin tässä laitteessa.)

Virhe ilmaisee, että Android-puhelimesi ei pysty käyttämään sovellusta. Lisätietoja sovelluksen vähimmäisvaatimuksista seuraavista ohjeaiheista:

Saat virheen yrittäessäsi kirjautua sisään Xbox Live -tiliisi Android-laitteella

Jos Xbox SmartGlass -sovellukseen kirjautumisessa on ongelmia:

Yhteyden muodostaminen Xbox 360 -konsoliin ei onnistu

• Jos et voi muodostaa yhteyttä Xbox 360 -konsoliin SmartGlass-sovelluksella, varmista ensin konsoliasetuksista, että Xbox SmartGlass -sovellus on käytössä. Voit tehdä sen seuraavasti:
    1. Valitse Xbox-käyttöliittymästä Settings (Asetukset).
    2. Valitse System (Järjestelmä) ja sitten Console Settings (Konsoliasetukset).
    3. Valitse Connected Devices (Yhdistetyt laitteet).
    4. Varmista, että Xbox SmartGlass -asetuksena on On (Käytössä).
  • Varmista, että olet kirjautunut sisään konsoliin samalla profiililla kuin käytät laitteessasi.
  • Lisätietoja on ohjeaiheessa SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä.