SmartGlassin asentaminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Tietoja SmartGlassista

Hyödynnä Xbox Live -palvelua missä tahansa SmartGlassin avulla. Seuraa ja vertaile Xbox-saavutuksia, ole yhteydessä Xbox Live -kavereihin, muokkaa avataria ja nauti pelien ja sovellusten ainutlaatuisista SmartGlass-toiminnoista.

Varmista ennen SmartGlassin asentamista, että täytät SmartGlassin käyttämiseen vähimmäisvaatimukset: tarvitset muun muassa Xbox Live -jäsenyyden ja iPhonen, iPadin tai iPod Touchin.

SmartGlass-vaatimukset iOS-laitteissa

Jos haluat käyttää SmartGlassia iOS-laitteella, laitteen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• iPhone 3GS, 4, 4S tai 5
  • iPod touch 4th tai 5th
  • iPad 1, 2, 3, 4 tai Mini
  • iOS 5 tai tätä uudempi käyttöjärjestelmä.

SmartGlassin asentaminen

Asenna SmartGlass iPhoneen, iPadiin tai iPod Touchiin. Toimintaohjeet:

1. Avaa App Store iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  2. Napauta Search (haku) -kuvaketta ja tee haku hakusanalla SmartGlass.
  3. Napauta Free (ilmainen) -kuvaketta SmartGlass-sovelluksen vieressä.
  4. Napauta Install App (asenna sovellus) ja toimi sitten saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Asentaminen tietokoneen iTunesin avulla

Voit asentaa SmartGlassin myös tietokoneen iTunesin avulla. Toimintaohjeet:

1. Avaa iTunes tietokoneella.
  2. Valitse Source (lähde) -luettelosta (iTunes-ikkunan vasemmalla puolella) iTunes Store.
  3. Valitse ikkunan yläosan valikkopalkista App Store (sovelluskauppa).
  4. Valitse iPhone tai iPad.
  5. Etsi SmartGlass.
  6. Valitse Free App (ilmainen sovellus) ja lataa sitten SmartGlass näytön ohjeiden mukaisesti.

Kun olet ladannut SmartGlassin iTunesiin, voit siirtää sen Apple-laitteeseesi.