Xbox SmartGlass -sovelluksen asentaminen Android-laitteeseen

Yleiskuvaus

Xbox SmartGlass -sovelluksen avulla voit käyttää Android-laitettasi Xbox 360- tai Xbox One -konsolisi kaukosäätimenä. Xbox SmartGlass -sovellus on ladattavissa Google Playstä ilmaiseksi.

Xbox SmartGlass -sovelluksen vaatimukset Android-laitteissa

Xbox SmartGlass -sovelluksen käyttäminen Android-laitteessa edellyttää, että puhelimeen on asennettu Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Varmista laitteesi yhteensopivuus Xbox SmartGlass -sovelluksen kanssa laitteen myyjältä.

Xbox SmartGlass -sovelluksen lataaminen Google Playstä suoraan Android-laitteeseen

1. Avaa Google Play Android-laitteessasi.
  2. Napauta Haku-kuvaketta ja tee haku hakusanalla SmartGlass.
  3. Lataa ja asenna sovellus Android-laitteeseen noudattamalla näkyviin tulevia ohjeita.

Xbox SmartGlass -sovelluksen asentaminen tietokoneen avulla

Huomautus Xbox 360 -konsoli vaatii SmartGlass 1.0:n. Xbox One vaatii SmartGlass 2.0:n. Jos haluat käyttää molempia konsoleita, sinun on asennettava molemmat SmartGlass-sovellukset.

1. Mene tietokoneesi selaimella Google Play -sivustoon.
  2. Etsi SmartGlass.
  3. Valitse Asenna ja noudata sitten näkyviin tulevia ohjelmia Xbox SmartGlass -sovelluksen lataamisesta ja asentamisesta Android-laitteeseen.