SmartGlassin asentaminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

Yleiskuvaus

SmartGlassin avulla voit käyttää iOS-laitetta Xbox 360- tai Xbox One -konsolin kanssa. SmartGlass on ladattavissa App Storesta ilmaiseksi.

SmartGlass-vaatimukset iOS-laitteissa

SmartGlassin käytöllä iOS-laitteissa on seuraavat vaatimukset:

• Yhteensopiva laite:
    • iPhone 3GS tai uudempi
    • iPod touch 4. sukupolvi tai uudempi
    • iPad (kaikki)
    • iOS 5 tai tätä uudempi käyttöjärjestelmä.
  • Xbox Live -profiiliisi liitetty Microsoft-tili
  • Internet-yhteys tai paikallinen verkkoyhteys, jolla voit muodostaa yhteyden Xbox 360- tai Xbox One -konsoliin.

SmartGlassin lataaminen ja asentaminen iTunesista laitteeseen

Huomautus Xbox 360 -konsoli vaatii SmartGlass 1.0:n. Xbox One -konsoli vaatii SmartGlass 2.0:n. Jos haluat käyttää SmartGlassia molemmissa konsoleissa, sinun on asennettava molemmat SmartGlass-sovellukset.

1. Avaa App Store iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  2. Napauta Search (haku) -kuvaketta ja tee haku hakusanalla SmartGlass.
  3. Napauta Free (ilmainen) -kuvaketta SmartGlass-sovelluksen vieressä.
  4. Napauta Install App (asenna sovellus) ja toimi sitten saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Voit asentaa SmartGlassin myös tietokoneen iTunesin avulla. Toimintaohjeet:

1. Avaa iTunes tietokoneella.
  2. Valitse Source (Lähde) -luettelosta (iTunes-ikkunan vasemmalla puolella) App Store.
  3. Valitse ikkunan yläosan valikkopalkista App Store (Sovelluskauppa).
  4. Valitse iPhone tai iPad.
  5. Etsi SmartGlass.
  6. Valitse Free App (ilmainen sovellus) ja lataa sitten SmartGlass näytön ohjeiden mukaisesti.

Kun olet ladannut SmartGlassin iTunesiin, voit siirtää sen Apple-laitteeseesi.