Xbox SmartGlass -sovelluksen asentaminen Windows Phone -puhelimeen

Yleiskuvaus

Xbox SmartGlass -sovelluksen avulla voit käyttää Windows Phone -puhelintasi Xbox 360- tai Xbox One -konsolisi kaukosäätimenä. Xbox SmartGlass -sovellus on ladattavissa Windows-kaupasta ilmaiseksi.

Sovelluksen vaatimukset

Xbox SmartGlass -sovelluksen käytöllä Windows Phone -puhelimessa on seuraavat vaatimukset:

• Windows Phone -puhelin, jossa on vähintään 512 Mt RAM-muistia ja Windows Phone 7.5 -ohjelmisto (tai uudempi)
  • Microsoft-tili ja siihen liitetty Xbox Live -profiili
  • Internet-yhteys tai paikallinen verkkoyhteys, jolla voit muodostaa yhteyden Xbox 360- tai Xbox One -konsoliin.

Xbox SmartGlass -sovelluksen asentaminen Windows Phone -puhelimeen

Huomautus Xbox 360 -konsoli vaatii SmartGlass 1.0:n. Xbox One -konsoli vaatii SmartGlass 2.0:n. Jos haluat SmartGlassilla molempia konsoleita, sinun on asennettava molemmat Xbox SmartGlass -sovellukset.

1. Napauta Windows Phone -puhelimessa Marketplace.
  2. Etsi SmartGlass.
  3. Asenna Xbox SmartGlass -sovellus ohjeiden mukaisesti.

Huomautus Windows Phone -puhelimesi voi olla yhteydessä Xbox 360 -konsoliisi matkapuhelinverkon välityksellä. Yhteys kuitenkin toimii nopeammin, kun puhelin ja konsoli ovat yhteydessä samaan langattomaan verkkoon. Saat ohjeet Windows Phone -puhelimen yhdistämisestä samaan verkkoon kuin Xbox-konsolisi ottamalla yhteyttä puhelinpalveluntarjoajaasi.