Xbox SmartGlassin yhteys- ja suorituskykyongelmien korjaaminen Xbox 360 -konsolin kanssa käytettävissä mobiililaitteissa

Yleiskuvaus

Xbox SmartGlass -sovelluksen avulla voit selata ja toistaa Xbox 360 -konsoliisi tallennettua sisältöä mobiililaitteellasi. Mobiililaitteen Xbox SmartGlass -sovelluksella voit myös selata Xbox-kaupan sisältöä (elokuvia, TV-ohjelmia, pelejä ja sovelluksia) ja käyttää sisältöä konsolissasi mobiililaitteen välityksellä.

Tässä artikkelissa kuvataan Xbox SmartGlassin yhteys- ja suorituskykyongelmien vianmääritys mobiililaitteissa.

Ratkaisut

Xbox SmartGlass -sovellus reagoi hitaasti tai saat hitaasta yhteydestä ilmoittavan sanoman

Ratkaisu 1: Puhelimet ja taulutietokoneet

Älypuhelin tai taulutietokone voi olla yhteydessä konsoliin matkapuhelinverkon välityksellä, mutta parhaan suorituskyvyn saat, jos puhelin on samassa langattomassa verkossa konsolin kanssa.

Ratkaisu 2: Windows 8 -tietokoneet

Lisätietoja Windows 8 -tietokoneen ja Xbox Liven välisen yhteyden vianmäärityksestä saat ohjeartikkelista Yhdistäminen Xbox Live -palveluun tietokoneella.

Xbox SmartGlass -sovellus ei löydä Xbox 360 -konsolia tai ei pysty muodostamaan yhteyttä siihen

Ratkaisu 1: Onko Microsoft-tili sama?

Jos Xbox SmartGlass -sovellus ei löydä Xbox 360 -konsoliasi, varmista, että Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili on sama Microsoft-tili kuin se, jota käytät puhelimessasi. Jos et tiedä Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, lue lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tilin tai salasanan löytäminen.

Ratkaisu 2: Ota Xbox SmartGlass -sovellus Xbox 360 -konsolissa käyttöön

Lisätietoja Xbox SmartGlass -sovelluksen ottamisesta käyttöön Xbox 360 -konsolissa saat ohjeartikkelista SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä.