Päätä, haluatko suoratoistaa vai ladata Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisältöä Xbox 360:een

Kun ostat tai vuokraat videon, voit valita, haluatko suoratoistaa vai ladata sen. Tämän artikkeli auttaa sinua tekemään päätöksen.

Katso heti suoratoistamalla

Suoratoisto vaatii paljon kaistanleveyttä. Se on hyvä vaihtoehto, jos verkkosi ja Internet-yhteytesi on nopea. Se on myös ainoa vaihtoehto, jos haluat katsoa videon välittömästi.

Kun yrität suoratoistaa videota Xbox 360 -konsolilla, järjestelmä suorittaa ensin yhteystestin. Jos verkkosi nopeus ei riitä videon suoratoistamiseen, tästä ilmoitetaan sinulle, ennen kuin vahvistat maksun.

Huomautus Jos videon suoratoisto teräväpiirtotarkkuudessa ei onnistu, se voi olla mahdollista tavallisessa tarkkuudessa (SD).

Ohjeet verkon nopeuden parantamiseen ovat Xbox 360:n hitausongelman ratkaisussa.

Lataa myöhempää katsomista varten

Lataaminen on hyvä vaihtoehto, jos Internet-yhteys on hidas. Lataamalla videon saat myös parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Lisäksi voit katsella videota offline-tilassa. Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksen käyttöön suositellaan Internet-laajakaistayhteyttä, kuten kaapeli- tai DSL-yhteys. Useimmat Internet-yhteydet tukevat kuitenkin videoiden lataamista.

Lataus alkaa välittömästi, kun vahvistat maksun. Näet toistopainikkeen, kun videon lataus on alkanut. Aloita katselu valitsemalla toistopainike. Voit myös ladata videon kokonaan ja katsoa sen vasta myöhemmin videokokoelmastasi.

Jos videon suoratoistamisessa tai lataamisessa on ongelmia, ota yhteyttä Xbox-tukeen.