SmartGlassin yhteys- ja suorituskykyongelmien korjaaminen mobiililaitteissa

Tässä artikkelissa kuvataan SmartGlassin yhteys- ja suorituskykyongelmien vianmääritys mobiililaitteissa.

Ratkaisut

SmartGlass-sovellus reagoi hitaasti tai saat hitaasta yhteydestä ilmoittavan sanoman

Ratkaisu 1: Puhelimet ja tabletit

Älypuhelin tai tabletti voi olla yhteydessä konsoliin matkapuhelinverkon välityksellä, mutta parhaan suorituskyvyn saat, jos laite on samassa langattomassa verkossa konsolin kanssa. Muista myös kirjautua Xbox Liveen sekä konsolilla että mobiililaitteella. Voit muodostaa yhteyden käyttämällä

• paikallista verkkoa tai kotiverkkoa (suositus)
  • 3G- tai 4G-matkapuhelinverkkoa.

SmartGlass-sovellus toimii parhaiten nopeaa ja luotettavaa yhteyttä käytettäessä.

Ratkaisu 2: Windows 8.1 -tietokoneet

Lisätietoja Windows 8.1 -tietokoneen ja Xbox Liven välisen yhteyden vianmäärityksestä saat ohjeartikkelista Yhdistäminen Xbox Live -palveluun tietokoneella.

Huomautus Xbox SmartGlassin suorituskyky riippuu verkkoyhteyden nopeudesta. Se riippuu myös tablettisi tai tietokoneesi suorituskyvystä.

SmartGlass-sovellus ei löydä konsolia tai ei pysty muodostamaan yhteyttä siihen

Ratkaisu 1: Käytä samaa Microsoft-tiliä

Varmista, että käytät samaa Microsoft-tiliä kuin Xbox Live -pelaajatunnuksesi. Jos käytät toista Microsoft-tiliä, SmartGlass ei pysty muodostamaan yhteyttä konsoliin. Jos et tiedä Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteen tai salasanan selvittäminen.

Ratkaisu 2: Ota SmartGlass käyttöön Xbox 360:ssä

Lisätietoja Xbox 360 -konsolin määrittämisestä toimimaan yhdessä SmartGlass-laitteen kanssa on ohjeaiheessa SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä.

Ratkaisu 3: Muuta konsolin virta-asetusta

Sinun on muutettava virta-asetusta, jotta voit yhdistää SmartGlass-sovelluksen uudelleen konsoliin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One SmartGlass ei pysty muodostamaan yhteyttä konsoliin pelin pelaamisen jälkeen.