Groovein vianmääritys Xbox 360:ssa

Jos sinulla on Groovein käyttöön liittyvä ongelma Xbox 360 -konsolissa, se saattaa johtua sovellusvirheestä tai konsolin asetuksesta.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Poista sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Grooveiin viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Siirry Xboxin käyttöliittymässä Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  8. Valitse Groove -sovellus.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -palvelu

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Settings (Asetukset), System Settings (Järjestelmäasetukset) ja sitten Network Settings (Verkkoasetukset).
  3. Valitse langattoman verkkosi nimi tai valitse Wired Network (Langallinen verkko), jos käytät langallista yhteyttä.
  4. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
  • Jos pystyt muodostamaan yhteyden Xbox Liveen, konsoli muodostaa yhteyden oikein.
  • Jos et voi muodostaa yhteyttä Xbox Liveen, yhteystesti ilmoittaa, missä kohdassa yhdistämisprosessia virhe ilmeni, ja kertoo myös sen, minkä tyyppinen virhe on kyseessä. Ota nämä tiedot ylös ja yritä ratkaista ongelma Xbox Live -yhteysvirheen ratkaisulla.

Ratkaisu 3: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Voit poistaa vioittuneen profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit).
  5. Valitse pelaajatunnus, jonka haluat poistaa.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Valitse Delete Profile Only (Poista vain profiili). Tällöin profiili poistetaan, mutta tallennettuja pelejä ja saavutuksia ei.

Voit ladata Xbox Live -profiilin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Valitse Download Profile (Lataa profiili).

Huomautus Jos Download Profile (Lataa profiili) -vaihtoehtoa ei näy, olet todennäköisesti kirjautunut sisään. Kirjaudu profiilistasi ulos painamalla ohjaimen X-painiketta.

3. Kirjoita Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin tiedot.

Huomautus Jos tilisi on Xbox Live -lapsitili, sinun on annettava vanhemman Microsoft-tilin tunnistetiedot profiilin lataamista varten.

4. Valitse profiiliasi varten tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy). Profiilisi lataus käynnistyy. Kun profiilisi on latautunut, voit valita, edellyttääkö profiiliin kirjautuminen Microsoft-tilin salasanaa.

Huomautus Remember Password (Muista salasana) -asetus ei ole oletusarvoisesti valittuna, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on annettava Microsoft-tilisi salasana aina, kun kirjaudut tässä konsolissa Xbox Live -profiiliisi. Jätä tämä ruutu valitsematta, jos haluat, että sinua pyydetään antamaan Microsoft-tilin salasana, kun kirjaudut profiiliisi tässä konsolissa.

Ratkaisu 4: Kumoa järjestelmäpäivitykset ja asenna päivitykset uudelleen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennus).
  4. Paina seuraavia painikkeita: LB, RB, X, LB, RB, X.
  5. Valitse kaikkien asennettujen järjestelmäpäivitysten kumoamisvaihtoehto. Konsoli käynnistyy automaattisesti uudelleen ja lataa päivitykset uudelleen.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.