Xbox 360:n UFC.TV-sovellus

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

UFC.TV-sovelluksen käyttämiseen tarvitset seuraavat asiat:

UFC.TV-sovelluksen lataaminen

Voit ladata sovelluksen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Etsi UFC.TV-sovellus.
  4. Valitse UFC.TV ja valitse sitten Download (Lataa).
  5. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Kun haluat käynnistää UFC.TV-sovelluksen myöhemmin, siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse My Apps (Omat sovellukset) ja sen jälkeen UFC.TV.

UFC.TV-sovelluksen määrittäminen Xbox 360:ssä

1. Varmista, että sinulla on UFC.com-tili jaUFC FIGHT PASS -tilaus.
  2. Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten UFC.TV.
  3. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Account Settings (Tiliasetukset).
  4. Anna UFC-tilisi tiedot ja valitse login (Kirjaudu sisään).

UFC FIGHT PASS -tilin hallinta

Voit hallita UFC FIGHT PASS -tiliä selaimella tai verkkoyhteydessä olevalla laitteella. Siirry UFC FIGHT PASS -sivulle ja kirjaudu sisään käyttämällä UFC-tilisi tietoja.

Jos tarvitset tukea UFC.TV-tilisi käytössä, siirry UFC.TV:n tukisivulle.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, UFC.TV-sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty UFC.TV-sovelluksessa ”estetyn videon” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360 -lapsilukon määrittäminen.

Vianmääritys

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos UFC.TV-sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on sovellusta käytettäessä huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Sovelluksen ääni- tai kuvaongelmat Xbox 360:ssä.

UFC.TV-sovellus ei vastaa

Jos UFC Live -sovellus ei vastaa, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi ja korosta UFC.TV-sovellus. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-painiketta.
  6. Valitse Delete (Poista) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki sovellukseen liittyvät kohteet.
  7. Palaa käyttöliittymään.
  8. Siirry sovelluksiin ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae UFC.TV-sovellus ja valitse se.
  10. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos sovellus ei vieläkään vastaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää UFC.TV-sovellusta.

Videoon liittyvät virheet

• The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred. (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)

Ratkaise virhe odottamalla noin minuutin ajan. Yritä sitten toistaa sisältö uudelleen.

Jos saat edelleen tämän virheen, palaa edelliseen valikkoon ja valitse toinen katsottava sisältö. Voit ilmoittaa UFC.TV:lle sisältövirheestä UFC.TV:n tukisivulla.

Saatavuusvirheet

• Sorry, the UFC.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status. (UFC.TV:n palvelin ei ole juuri nyt käytössä. Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa xbox.com/status)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • UFC.TV Server unavailable. (UFC.TV-palvelin ei ole käytettävissä.)
  • A server or network error has occurred. Please try again later. (Palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred. (Tapahtui sisäinen virhe.)

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Tarkista http://www.xbox.com/status-sivulla, että ongelma ei liity palvelun tarjoajaan.
  2. Jos ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi UFC.TV-sovellusta tai käyttäessäsi sen sisältöä, odota noin minuutin ajan. Yritä sitten käynnistää sovellus uudelleen.
  3. Jos virhe toistuu, poista UFC.TV-sovellus ja asenna se uudelleen.
  4. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

UFC.TV on vastuussa kaikista sovelluksen sisältöön liittyvistä ongelmista. Sisältövirheestä voit ilmoittaa UFC.TV:n tukisivulla.