Xbox 360:n Viaplay-sovelluksen ohje

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Viaplay-sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

Viaplay-sovellus ei vastaa

Jos Viaplay-sovellus ei vastaa, poista sovellus ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Viaplay-sovellukseen viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (poista).
  7. Palaa Xboxin käyttöliittymään.
  8. Siirry Browse Apps (Selaa sovelluksia) -kohtaan ja valitse Viaplay.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos sama virhe toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää Viaplay-sovellusta.

Yhteysvirheet

• Yhdistäminen Viaplay-palveluun ei onnistu. Virhekoodi: 0C01
  • Yhdistäminen Viaplay-palveluun ei onnistu. Virhekoodi: 8009
  • Yhdistäminen Viaplay-palveluun ei onnistu. Virhekoodi: 0304

Ratkaise nämä virheet seuraavasti:

1. Tarkista Service status (Palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ongelmia.
  2. Jos ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi tai katsoessasi sovelluksen ohjelmia, odota noin minuutti ja yritä uudelleen.
  3. Jos virhe jatkuu, poista Viaplay-sovellus ja asenna se uudelleen.
  4. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Saatavuusvirheet

• Sorry, the video you're interested in is no longer available. (Haluamasi kohde ei enää ole saatavissa.)
  • Sorry, an error occured while attempting to play the media content. (Mediasisällön toistamisessa tapahtui virhe.)
  • Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.)

Osoitteesta www.viaplay.se/viaplay/contact saat apua Viaplay-palvelun käyttöön.

Tarkista Xbox Liven tila osoitteessa www.xbox.com/status.

• Sorry, the Viaplay service could not be reached at this time. (Viaplay-palveluun ei saada nyt yhteyttä.) Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.) Osoitteesta viaplay.se/viaplay/contact saat apua Viaplay-palvelun käyttöön. Tarkista Xbox Liven tila osoitteessa www.xbox.com/status.
  • Todennuspalveluun ei saatu yhteyttä, yritä myöhemmin uudelleen.
  • Tämä urheilutapahtuma ei ole vielä alkanut. Tarkista tilanne myöhemmin uudelleen.

Jos saat jonkin seuraavista virheistä, kokeile seuraavaa ratkaisua:

1. Tarkista Service status (Palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ongelmia.
  2. Jos ongelmia ei ole, odota noin minuutti ja yritä uudelleen.
  3. Jos saat virhesanoman uudelleen, valitse jotain muuta katsottavaa.
  4. Voit ilmoittaa Viaplaylle sisältövirheestä osoitteessa support.viaplay.se.
  • Sinun on oltava kirjautuneena sisään tämän sisällön toistamiseksi.

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Varmista, että olet kirjautuneena sisään ja käytät voimassa olevaa Viaplay-tiliä, johon liittyy aktiivinen tilaus.
  2. Jos olet kirjautuneena ulos, kirjaudu sisään. Odota noin minuutti ja yritä uudelleen.
  3. Jos tarvitset tukea tilin käytössä, ota yhteyttä Viaplayhin:
  • Tämä urheilutapahtuma on jo päättynyt eikä sitä voida enää näyttää.

Palaa edelliseen valikkoon ja valitse jotain muuta katsottavaa.

Jos haluat ilmoittaa sisältövirheestä, siirry osoitteeseen Viaplay.se/support.

Tilivirheet

• Todennuspalveluun yhdistämisessä tapahtui virhe. Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tämä virhe tapahtuu, kun yrität kirjautua ulos tai poistaa Viaplay-tilisi ja Xbox Liven pelaajatunnuksesi liitoksen. Viaplay-palvelimiin yhdistämisessä on ongelma.

1. Tarkista Service status (Palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ongelmia.
  2. Jos ongelmia ei ole, odota noin minuutti ja yritä sitten kirjautua uudelleen tilille.
  3. Jos tarvitset tukea tilin käytössä, ota yhteyttä Viaplayhin.
  • Todennuspalveluun ei saatu yhteyttä. Saat lisätietoa osoitteesta viaplay.se tai xbox.com/status.
  • Käyttäjänimi tai salasana on virheellinen. Yritä kirjautua uudelleen sisään.
  • Sinun on annettava sekä käyttäjänimi että salasana, jos haluat jatkaa.
  • Viaplay-tilisi yhdistämisessä Xbox-pelaajatunnukseesi ilmeni virhe.

Ratkaise nämä virheet seuraavasti:

1. Tarkista Service status (Palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa ongelmia.
  2. Jos ongelmia ei ole, yritä aktivointiprosessia uudelleen. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein.
  3. Jos tarvitset tukea tilin käytössä, siirry osoitteeseen http://support.viaplay.se.