Viaplay-sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Tarvitset Xboxin Viaplayn käyttämiseksi

• sinun on oltava kirjautuneena Xbox Live -tiliin
  • vähintään 70 megatavua vapaata tilaa.
  • Viaplay-tilauksen

Viaplay-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi Viaplay selaamalla.

Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Viaplay. Käynnistä Viaplay-sovellus myöhemmin siirtymällä apps (Sovellukset) -osioon ja valitsemalla My Video Apps (Omat videosovellukset) ja sitten Viaplay.

Konsolin liittäminen Viaplay-tiliin

1. Käynnistä Viaplay-sovellus ja kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja Viaplay-tilaukseesi liittyvää salasanaa.

Huomautus Jos et ole Viaplay-tilaaja, luo tili osoitteessa viaplay.se/xbox.

2. Anna kirjautumistiedot ja valitse sitten Login (Kirjaudu sisään).

Sinua ei pyydetä kirjautumaan sisään uudelleen, jos et kirjaudu ulos Viaplay-sovelluksesta konsolissa.

Viaplayn katsominen

1. Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Viaplay.
  2. Kun käynnistät Viaplay-sovelluksen, sinua pyydetään kirjautumaan sisään käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja Viaplay-tilaukseesi liittyvää salasanaa. Kun sovellus on aktivoitu, sinua ei pyydetä enää kirjautumaan uudelleen sisään.

Huomautus: Jos et ole Viaplay-tilaaja, voit ohittaa sisäänkirjautumisen valitsemalla Preview(Esikatselu). Näin voit liikkua sovelluksessa, mutta et voi toistaa sisältöjä. Jos yrität toistaa sisältöä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.

3. Voit aloitusnäytöstä
    • katsoa mitä tahansa keskellä esittelyssä olevista ohjelmista.
    • käyttää Featured (Suosituimmat) -ruutua ja nähdä suositukset.
  4. Lisää vaihtoehtoja on seuraavissa kohdissa:
    • Search (Haku) – etsi tiettyä sisältöä
    • TV – katso suosikki-TV-ohjelmasi ja uutissisältö
    • Movies (Elokuvat) – katso suosikkielokuvasi
    • Sports (Urheilu) – katso Viaplayn kautta livenä näytettävien urheilutapahtumien aikataulu
    • My Viaplay (Oma Viaplay) – kirjaudu ulos tilauksestasi ja etsi tärkeitä tili- ja tukitietoja
  5. Valitse jotain katsottavaa ja valitse sitten Play (Toista).

Poista konsoli Viaplay-tilistä

Voit poistaa konsolin Viaplay-tilistä seuraavasti

1. Siirry My Viaplay (Oma Viaplay) -keskukseen
  2. Valitse Logout (Kirjaudu ulos).

Olet edelleen sovelluksessa, mutta et voi toistaa sisältöä. Jos valitset katsottavan ohjelman, sinua pyydetään kirjautumaan sisään.

Viaplay-tilin hallinta

Jos tarvitset tukea tilin käytössä, ota yhteyttä Viaplayhin:

Perheasetusten käyttö sisältöön pääsyn hallintaan

Jos käytät Perheasetuksia valvoaksesi, minkälaisia ohjelmia Xbox Liven avulla voidaan katsoa konsolissa, Viaplay-sovellus noudattaa asettamiasi asetuksia. Jos olet estänyt aikuisille tarkoitetun sisällön, aikuisille tarkoitetun sisällön kohdat merkitään sovelluksessa ikärajamerkillä, ja käyttäjien on annettava tunnuskoodisi sisällön käyttämiseksi. Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.