Aikaisemmin ostettu Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisältö puuttuu tai sitä ei voi toistaa Xbox 360 -konsolilla

Olet ostanut sisältöä Xbox 360 -konsolin Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksessa, mutta nyt sisältö puuttuu tai sitä ei voi toistaa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Varmista, että olet yhteydessä Xbox Liveen

Jos sinulla on yhteysongelmia, kokeile Xbox 360 -yhteysongelmien ratkaisuohjeita.

Ratkaisu 2: Kirjaudu Xbox 360 -konsoliin sillä tilillä, jota käytit sisällön ostamiseen.

Jos olet jo kirjautunut sisään sisällön ostamiseen käytetyllä tilillä, mutta sinulla on edelleen ongelmia, tarkista seuraavat kysymykset:

Jos löydät sisällön Xbox 360 -konsolissa toisen profiilin laskutus- ja ostohistoriasta, lataa kyseinen profiili konsoliisi uudelleen ja yritä toistaa sisältö uudelleen. Lisätietoja uudelleenlataamisesta on ohjeaiheessa Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen.

Ratkaisu 3: Lisää Microsoft-tiliisi suojaustiedot

Jos et ole määrittänyt tilillesi suojaustietoja, kuten vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, nämä tiedot on lisättävä videoluettelon synkronoimista varten.

Lisätietoja ja ohjeita suojaustietojen lisäämisestä Microsoft-tiliin on ohjeaiheessa Microsoft-tilin suojaustietojen yleiskatsaus.

Ratkaisu 4: Päivitä ostohistoriasi

Tätä varten sinun on poistettava sisältö ja ladattava se uudelleen. Toimi näin:

Tärkeää Toimimalla näiden ohjeiden mukaan menetät oikeudet kaikkien vuokrattujen sisältöjen käyttöön.

1. Valitse Xbox-käyttöliittymästä Settings (Asetukset).
  2. Valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennus).
    Huomautus Jos sinua pyydetään valitsemaan tallennuslaite, valitse All Devices (Kaikki laitteet).
  4. Valitse Memory Unit (Muistilaite).
  5. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
  6. Poista Marketplace System Data (Kauppapaikan järjestelmätiedot) ja Rights Database (Käyttöoikeustietokanta), jos ne ovat käytössä.
    Huomautus On mahdollista, että kumpaakaan tiedostoa ei ole. Tämä on normaalia.
  7. Tyhjennä järjestelmän välimuisti.
  8. Käynnistä konsoli uudelleen.
  9. Käynnistä Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus.
  10. Valitse My Videos (Omat videot).
  11. Valitse Account Management (Tilin hallinta).
    Huomautus Jos näytön vasemmassa yläkulmassa lukee Show Movies (Näytä elokuvat), sinun on ehkä valittava se ja muutettava sen asetukseksi Show TV Shows (Näytä TV-ohjelmat).
  12. Päivitä ostohistoria painamalla ohjaimen X-näppäintä.

Tällöin videoiden pitäisi latautua uudelleen. Odota ostohistorian päivittämisen jälkeen muutama minuutti varmistaaksesi, että sisältö on latautunut kokonaan. Tarvittava aika vaihtelee videokirjaston koon ja yhteysnopeuden mukaan.

Jos ongelma ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.