Xbox 360:n Viewster-sovellus

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit käyttää Viewster-sovellusta, edellytyksenä on, että

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • käytössä vähintään 128 megatavua vapaata tilaa
  • sinulla on maksuton Viewster-tili.

Viewster-sovelluksen lataaminen

Voit ladata sovelluksen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Etsi Viewster-sovellus.
  4. Valitse Viewster-sovellus ja valitse sitten Download (Lataa).
  5. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos haluat katsella Viewsterin sisältöä, valitse Play Now (Toista nyt). Käynnistä Viewster-sovellus myöhemmin valitsemalla apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Viewster.

Xbox 360 -konsolin liittäminen Viewster-tiliin

Kun kirjaudut sisään sovellukseen ensimmäistä kertaa, sinua kehotetaan liittämään Viewster-tilisi Xbox 360 -konsoliin. Se tapahtuu kirjautumalla sisään käyttämällä Viewster-tilisi käyttäjänimeä ja salasanaa.

Luo itsellesi maksuton Viewster-tili, jos sinulla ei sellaista vielä ole. Voit luoda tilin kahdella tavalla:

Viewsterin katsominen

Voit katsella Viewsterin TV-ohjelmia tai elokuvia valitsemalla yhden näytön yläosan sisältöluokista, kuten Just Watched, TV Series, Movies ja Trailers (Juuri katsottu, TV-sarjat, Elokuvat ja Trailerit).

Voit myös valita näytön keskellä esiteltyjä kohteita.

Viewster-tilin ja Xbox 360 -konsolin liitoksen poistaminen

Viewsterin tukisivulta saat lisätietoja siitä, kuinka voit kirjautua ulos Viewster-sovelluksesta.

Viewster-tilin hallinta

Ohjeita Viewster-tilin hallintaan saat Viewsterin tukisivulta.

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, Viewster-sovellus noudattaa kyseisiä asetuksia. Jos esimerkiksi rajoitat tietyn tyyppisten TV-ohjelmien katsomista lapsilukkoasetuksilla, nämä ohjelmat on merkitty Viewster-sovelluksessa ”rajoitetulla” kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360 -lapsilukon määrittäminen.

Vianmääritys

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Viewster-sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on sovellusta käytettäessä huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Sovelluksen ääni- tai kuvaongelmat Xbox 360:ssä.

Viewster-sovellus ei vastaa

Jos Viewster-sovellus ei reagoi, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi ja korosta Viewster-sovellus. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-painiketta.
  6. Valitse Delete (Poista) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki sovellukseen liittyvät kohteet.
  7. Palaa käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae Viewster-sovellus ja valitse se.
  10. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos sovellus ei vieläkään vastaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää Viewster-sovellusta.

Sovellus- ja käytettävyysvirheet

• Sorry, the VIEWSTER server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status. (VIEWSTER-palvelin ei ole juuri nyt käytössä. Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen. Lisätietoja on osoitteessa xbox.com/status)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • VIEWSTER Server unavailable. (VIEWSTER-palvelin ei ole käytettävissä.)
  • A server or network error has occurred. Please try again later. (Palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred. (Tapahtui sisäinen virhe.)

Jos saat jonkin näistä virheistä, kokeile seuraavaa ratkaisua:

• Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta.
    • Jos näet palvelun varoitussanoman, odota varoitusten poistumista ja yritä sitten uudelleen.
    • Jos tilasivulla ei ole varoituksia, odota noin minuutti ja yritä sitten sovelluksen käynnistämistä uudelleen.
  • Jos virhe toistuu, poista Viewster-sovellus ja asenna se uudelleen.

Mikäli ongelma ei korjaudu näillä ohjeilla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Huomautus Viewster on vastuussa kaikista Viewster-sovelluksen sisältöön liittyvistä ongelmista. Voit ottaa yhteyttä Viewsterin tukeen osoitteessa viewster.freshdesk.com/support/home.

Sisältöön liittyvät virheet

• The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred. (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)

Jos saat jonkun näistä virheistä, odota noin minuutin ajan. Yritä sitten toistaa sisältö uudelleen.

Jos saat edelleen tämän virheen, palaa edelliseen valikkoon ja valitse toinen katsottava sisältö.

Voit ilmoittaa Viewsterille sisältövirheestä ottamalla yhteyttä Viewsterin tukeen osoitteessa viewster.freshdesk.com/support/home.