Xbox 360:n Viki-sovelluksen ohje

Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka voit ratkaista Xbox 360 -konsolin Viki-sovelluksen ongelmia.

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos Viki-sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

Viki-sovellus ei vastaa

Jos Viki-sovellus ei vastaa, poista sovellus ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki Vikiin viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (Poista).
  7. Palaa Xboxin käyttöliittymään.
  8. Siirry Browse Apps (Selaa sovelluksia) -kohtaan ja valitse Viki.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää Viki-sovellusta:

Sovellus-/käytettävyysvirheet:

• Sorry, the Viki server isn't available right now. (Viki-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit. (Sovelluksessa tapahtui odottamaton virhe ja se suljetaan.)
  • Sorry, the Viki server isn't available right now. (Viki-palvelin ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please select the retry button below or try again later. (Yritä uudelleen alla olevalla painikkeella tai yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)
  • Viki Server unavailable. (Viki-palvelin ei ole käytettävissä.)
  • A server or network error has occurred. (Tapahtui palvelin- tai verkkovirhe.) Please try again later. (Tapahtui palvelin- tai verkkovirhe. Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • An unknown error has occurred. (Tapahtui tuntematon virhe.)
  • An internal error has occurred. (Tapahtui sisäinen virhe.)

Ratkaise virhe näiden vaiheiden avulla:

1. Tarkista Service status (Palvelun tila) -kohdassa, onko palvelussa jokin ilmoitettu ongelma.
  2. Jos ilmoitettuja ongelmia ei ole ja saat tämän virhesanoman käynnistäessäsi Viki-sovelluksen tai yrittäessäsi käyttää sen sisältöä, odota noin minuutti ja yritä sovelluksen käynnistämistä uudelleen.
  3. Jos virhe jatkuu, poista Viki-sovellus ja asenna se uudelleen.
  4. Jos tämä ei ratkaise virhettä, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Videoon liittyvät virheet:

• The video cannot be played at this time. (Videota ei voi juuri nyt toistaa.)
  • A missing data error has occurred. (Tapahtui puuttuviin tietoihin liittyvä virhe.)
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)

Jos saat jonkin näistä virheistä, odota noin minuutti ja yritä sisällön käyttämistä uudelleen.

Jos saat saman virheen uudelleen, valitse toinen katseltava ohjelma.

Huomautus Viki on vastuussa kaikista Viki-sovelluksen sisältöön liittyvistä ongelmista. Jos haluat ilmoittaa sisältövirheestä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@viki.com.