Viki-sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Tällä sivulla

Sovelluksen vaatimukset

Tarvitset Xbox 360:n Viki-sovelluksen käyttöön

• Xbox Live -tilin
  • vähintään 130 megatavua vapaata tilaa.

Viki-sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi Viki selaamalla.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Viki.

Käynnistä Viki-sovellus myöhemmin siirtymällä apps (Sovellukset) -osioon ja valitsemalla My Video Apps (Omat videosovellukset) ja sitten Viki.

Vikin katseleminen

1. Valitse apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Viki.
  1. Main-pääosiossa voit
    • katsoa mitä tahansa keskellä ehdotetuista ohjelmista
    • valita Featured (Suositellut) ja katsella esittelyssä olevia videoita
    • valita Recently Watched (Viimeksi katsotut) ja katsella aikaisemmin katsottua sisältöä uudelleen

Voit myös siirtyä TV Shows (TV-ohjelmat)-, Movies (Elokuvat)-, Music (Musiikki)- tai News (Uutiset) -kohtaan ja hakea lisää sisältöä tai siirtyä Search (Haku) -osioon ja etsiä tiettyjä ohjelmia.

1. valita jotain katsottavaa ja sitten Play (Toista).

Sisällön käytön hallinta perheasetuksilla

Jos käytät perheasetuksia hallinnoimaan sitä, mitä elokuvia ja TV-ohjelmia Xbox Liven kautta voi konsolilla katsoa, Viki-sovellus noudattaa näitä asetuksia. Jos esimerkiksi estät tietyn luokituksen saaneiden ohjelmien katselun konsolissa, nämä ohjelmat merkitään Viki-sovelluksessa ”rajoitettu video” -kuvakkeella. Rajoitetun kohteen katsominen edellyttää, että aikuinen antaa perheasetusten tunnuskoodin.

Lisätietoja Xbox Live -sisällön katsomisen rajoittamisesta perheasetuksilla on ohjeaiheessa Xbox 360:n ja Xbox Liven lapsilukkoasetusten määrittäminen.