Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.

MSN Videon katseleminen Xbox 360:ssa

Ratkaisut

MSN with MSNBC, ninemsn ja MSN Video tarjoavat sinulle parhaat uutiset, urheilutapahtumat ja viihdevideot eri puolilta verkkoa joka päivä ympäri vuorokauden.

MSN Videon katselun vaiheet

  1. Kirjaudu sisään Xbox LIVE -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry Video-osioon ja valitse MSN.
  3. Featured (Esittelyssä) -kohdassa voit
    1. katsoa keskellä esittelyssä olevia videoita
    2. selata suosituimpia videoita, käyttää hakua ja suodattaa sisältöä haluamiesi luokkien mukaan.
  4. Valitse katsottava sisältö ja sen jälkeen Play (Toista).

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "MSN Videon katseleminen Xbox 360:ssa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?