MSN with MSNBC -sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

Sovelluksen vaatimukset

Jotta voit katsella MSN with MSNBC.comia konsolillasi,

• sinun on oltava kirjautuneena Xbox Live -tiliin
  • tarvitset vähintään 75 megatavua vapaata tallennustilaa.

MSN with MSNBC.com -sovelluksen lataaminen

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Valitse Apps (Sovellukset), My Apps (Omat sovellukset) ja sitten Browse Apps (Selaa sovelluksia).
  3. Etsi MSN.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla MSN.

Aloita MSN-sovellus myöhemmin siirtymällä apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitsemalla My Apps (Omat sovellukset) ja sitten MSN.

MSN with MSNBC.com -sovelluksen katseleminen

MSN with MSNBC.comin katseleminen:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry Video-osioon ja valitse MSN.
  3. Featured (Esittelyssä) -kohdassa voit
    • katsoa keskellä esittelyssä olevia videoita
    • selata suosituimpia videoita, käyttää hakua ja suodattaa sisältöä haluamiesi luokkien mukaan.
  1. Valitse katsottava sisältö ja sen jälkeen Play (Toista).