Xbox Liven MSN Videon vianmääritys

Onko sinulla kysymyksiä MSN Videosta?

Jos sinulla on kysyttävää MSN Videosta, vieraile MSN-tukisivustossa.

Jos MSN Video -sovellus ei reagoi

Jos MSN Video -sovellus ei reagoi, poista sovellus ja lataa se uudelleen.

1. Valitse Xbox-käyttöliittymästä Settings (Asetukset) ja sen jälkeen System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennustila).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin Xbox 360 -kiintolevy).
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Valitse kaikki MSN:ään viittaavat kohteet.
  6. Valitse Delete (poista).
  7. Palaa Xbox-käyttöliittymään.
  8. Siirry Browse Apps (Selaa sovelluksia) -kohtaan ja valitse MSN.
  9. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Confirm Download (Vahvista lataus).

Virhesanomat

Saatat saada yhden seuraavista virhesanomista asentaessasi tai käynnistäessäsi MSN Video -sovelluksen:

• Sorry, the MSN service is not available right now. (MSN-palvelu ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Ratkaisu:

• Sorry, the video you're interested in is no longer available. (Valitettavasti haluamasi video ei enää ole saatavissa.)
  • Sorry, either the current video or the MSN service is not available right now. (Nykyinen video tai MSN-palvelu ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
  • The page you are trying to view does not exist. (Sivu, jota yrität katsella, ei ole olemassa.)
  • There are currently no videos available for this category. The editorial team has not programmed anything here. Please check back at a later date. (Tässä luokassa ei ole videoita. Toimitustiimi ei ole määrittänyt mitään tähän luokkaan. Palaa myöhemmin uudelleen.)
  • The video is not loading properly. We are attempting to reload the video now. (Video ei lataudu oikein. Yritämme ladata videon nyt uudelleen.)

Ratkaisu:

• Poistu MSN Video -sovelluksesta ja käynnistä se uudelleen.
    • Ohita ongelma valitsemalla katseltavaksi jokin toinen video.
  • MSN cannot be run in your region. (MSN ei ole käytettävissä alueellasi.)

Ratkaisu:

• Internet-palveluntarjoajasi ja -yhteytesi perusteella MSN Video -sovellusta ei voi käyttää nykyisellä alueellasi. Jos olet maassa, jossa MSN Video -sovellus ei ole saatavilla, poista se ja lataa MSN-sovellus uudelleen.