Kirjautuminen eri sovelluksiin eri Microsoft-tilien tunnistetiedoilla

Kirjautuminen eri Xbox-sovelluksiin eri Microsoft-tilien tunnistetiedoilla

Voit kirjautua eri Xbox-sovelluksiin eri Microsoft-tilien tunnistetiedoilla toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Tämä voi olla tarpeen, jos haluat kirjautua yhteen Xbox-sovellukseen (esimerkiksi Xbox Musiciin) toisen Xbox-sovelluksen (esimerkiksi Xbox Videon) kanssa käytettävän Microsoft-tilin tunnistetiedoilla.

Vaihe 1: Luo tietokoneelle paikallinen tili

1. Kirjaudu Windows 8- tai Windows 8.1 -tietokoneeseen ja valitse sitten Haku-oikopolku.
  2. Kirjoita käyttäjätilit ja valitse sitten Lisää, poista ja hallitse muita käyttäjätilejä.
  3. Valitse Hallitse muita tilejä -kohdasta Lisää tili.
  4. Valitse Miten tämä henkilö kirjautuu sisään? -kohdasta Kirjaudu ilman Microsoft-tiliä (ei suositella).
  5. Valitse Lisää käyttäjä -kohdasta Paikallinen tili.
  6. Lisää paikallisen tilin käyttäjänimi, salasana ja salasanavihje, valitse Seuraava ja valitse sitten Valmis.
  7. Käynnistä tietokone uudelleen.

Vaihe 2: Kirjaudu tietokoneeseen uuden paikallisen tilin tunnistetiedoilla

1. Napauta tai napsauta kirjautumisnäytössä nimesi ja kuvasi vieressä olevaa vasemmalle osoittavaa nuolta.
  2. Valitse juuri luomasi paikallinen tili.
  3. Kirjaudu sisään käyttämällä tätä tiliä varten luomaasi salasanaa.

Vaihe 3: Kirjaudu Xbox-sovellukseen ja valitse kyseisen tilin kanssa käytettävä Microsoft-tili

1. Valitse aloitusnäytöstä Xbox-sovellus (esimerkiksi Xbox Music).
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Siirry käyttämään Microsoft-tiliä tässä tietokoneessa -kohdasta Kirjaudu jokaiseen sovellukseen erikseen (ei suositella).
  4. Anna Lisää Microsoft-tili -kohdassa tämän sovelluksen kanssa käytettävän Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana.
    Huomautus Voit valita minkä tahansa Microsoft-tilin tähän Xbox-sovellukseen kirjautumista varten, mutta kun tili on valittu, sitä ei voi muuttaa uudeksi paikalliseksi tiliksi. Voit kuitenkin käyttää toista Microsoft-tiliä minkä tahansa muun Xbox-sovelluksen kanssa.