Katso Xbox-videoita Xbox 360 -konsolilla

Yleiskuvaus

Kun ostat videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta, voit katsoa sen Xbox 360 -konsolin avulla tavallisessa televisiossa tai näytössä tai teräväpiirtotelevisiossa tai -näytössä.

Huomautus: kun vuokraat videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta, voit katsoa sen vain sillä laitteella, jolla se vuokrattiin (esimerkiksi konsoli, Windows Phone -puhelin tai tietokone).

Laitteet

Televisio tai näyttö

Jos haluat katsoa teräväpiirtovideoita teräväpiirtolaadulla teräväpiirtotelevisiolla tai -näytöllä, ne on toistettava teräväpiirtoa tukevan kaapelin kautta (HDMI-, VGA- tai komponenttikaapeli).

Voit katsoa Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta ostamasi tai vuokraamasi teräväpiirtovideot teräväpiirtotelevisiossa kahdella helpolla tavalla. Ne on lueteltu alla.

• Televisioon liitetty Xbox 360 -konsoli. Lataa video Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta Xbox 360 -konsoliisi. Katso sitten video teräväpiirtotelevisiossa, joka on yhdistetty konsoliin HDMI-kaapelilla, Xbox 360 -HD/AV-komponenttikaapelilla tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelilla.

Täysi 1080p:n tarkkuus on käytettävissä vain Xbox 360 -konsolilla. Tämä tarkkuus edellyttää lisäksi 1080p-tarkkuutta ja HDCP:tä tukevaa teräväpiirtotelevisiota sekä HDMI-kaapelia tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelia.

Jos kotiverkkosi on riittävän nopea, voit myös suoratoistaa videoita. Käyttämällä Xbox 360 -konsolin HDMI-liitäntää tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelia voit katsoa jopa 1080p-tarkkuuden elokuvia. Xbox 360 -HD/AV-komponenttikaapelia käytettäessä paras tarkkuus on 720p tai 1080p.

• Tavallisen tarkkuuden videot. Voit katsoa tavallisen tarkkuuden videoita useimmilla televisioilla seuraavien kaapeleiden avulla:
    • Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapeli
    • Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli
    • Xbox 360 AV -komposiittikaapeli tai Xbox 360 S-Video AV -kaapeli.

Käytettävä kaapeli riippuu televisiosi AV-tuloliitännästä.

Näytön tarkkuus

Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta ostettujen ja vuorattujen videoiden tarkkuuteen vaikuttavat useat tekijät, kuten videon oma kuvanlaatu (teräväpiirto tai tavallinen tarkkuus), soittimen ominaisuudet, videosignaalin laitteesta näyttöön välittävät kaapelit ja näytön ominaisuudet.