Kirjautuminen Xbox YouTube -tiliin Xbox 360:llä

YouTube-tilausten käyttäminen Xboxilla

Voit kirjautua YouTube-tiliisi konsolilla, jolloin voit vaivattomasti käyttää YouTube-tilauksiasi ja omia soittolistojasi, kuten Suosikit- ja Katso myöhemmin -listat.

Kirjautuminen YouTubeen Xbox Livessä

Ennen aloittamista tarvitset YouTube-tilin. Jos sinulla ei ole YouTube-tiliä, siirry YouTubeen, valitse Kirjaudu sisään ja sitten Luo tili.

Kirjautuminen sisään YouTube-tiliin

1. Jos et ole vielä asentanut YouTubea konsoliisi, asenna YouTube-sovellus.
  2. Kirjaudu sisään konsolillasi.
  3. Valitse konsolin Apps (Sovellukset) -kohdassa My Apps (Omat sovellukset) ja sen jälkeen YouTube.
  4. Valitse SIGN IN (Kirjaudu sisään) ja sitten get started (aloittaminen).
  5. Kirjoita ruudulle tuleva koodi muistiin.
  6. Siirry selaimella osoitteeseen YouTube.com/activate. Kirjaudu pyydettäessä sisään YouTube-tiliisi.
  7. Anna muistiin kirjoittamasi koodi ja valitse Jatka.
  1. Anna YouTube-sovellukselle lupa muodostaa yhteys YouTube-tiliisi valitsemalla Accept (Hyväksy).
  1. Siirry jälleen käyttämään konsolia.

YouTube-tilisi on nyt yhdistetty Xbox Live -tiliisi.

Kun nyt käytät YouTube-sovellusta, SUBSCRIPTIONS (Tilaukset) -kohdassa näet omat YouTube-tilauksesi. Näet soittolistasi valitsemalla ACCOUNT (Tili) ja sitten playlists (Soittolistat).