Xbox 360:n YouTube-sovelluksen ohje

Huomautus Lisäapua YouTube-sovelluksen käyttöön saat YouTube-konsolin tuki -sivulta.

Xbox Live -yhteysongelmat

Jos YouTube-sovellus ei toimi konsolilla sujuvasti, kyseessä saattaa olla yhteysongelma. Katso Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat

Jos Xbox 360 -konsolisi äänen- tai kuvanlaatu on huono, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n ääni- tai kuvaongelmat.

YouTube-sovellus ei vastaa

Jos YouTube-sovellus ei vastaa, poista se ja asenna se uudelleen. Toimi näin:

1. Valitse Xboxin käyttöliittymässä Settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus).
  3. Valitse ensisijainen tallennuslaite.
  4. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  5. Etsi ja korosta <XYZ>-sovellus. Avaa Game Options (Peliasetukset) painamalla Y-painiketta.
  6. Valitse Delete (Poista) ja vahvista, että haluat poistaa kaikki sovellukseen liittyvät kohteet.
  7. Palaa käyttöliittymään.
  8. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  9. Selaa tai hae YouTube-sovellus ja valitse se.
  10. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Download (Lataa) ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos).

Jos sovellus ei vieläkään vastaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Virhesanomat

Voit saada seuraavia virhesanomia yrittäessäsi käyttää YouTube-sovellusta.

Yhteysvirheet

• Can’t connect to the YouTube Service. (Yhdistäminen YouTube-palveluun ei onnistu.) Virhekoodi: 0C01/8009/0304
  • Sorry, YouTube isn't available right now. (YouTube ei ole juuri nyt käytettävissä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) For more information, go to www.xbox.com/status. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/status.)

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Tarkista YouTube-palvelun tila.
  2. Jos YouTube-palvelu toimii, odota noin minuutti ja yritä sitten käynnistää sovellus tai toistaa sisältöä uudelleen.
  3. Jos saat edelleen jonkin näistä virhesanomista, poista YouTube-sovellus ja asenna se uudelleen.

Jos mikään näistä ehdotuksista ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Tilivirheet

• Account pairing was not successful. (Tilin pariliitoksen muodostaminen epäonnistui.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Jos näet tämän virhesanoman, se tarkoittaa, että YouTube-tilisi yhdistäminen Xbox-pelaajatunnukseesi epäonnistui. Tarkista tunnistetietosi ja yritä suorittaa aktivointiprosessi uudelleen.
  2. Jos saat edelleen tämän virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään, sulje sovellus, käynnistä sovellus uudelleen ja yritä sitten kirjautua sisään. Lisäapua tämän virheen ratkaisemiseen saat YouTube-konsolin tuki -sivulta.
  • For full access, you need a YouTube account. You need to sign in. (Tarvitset YouTube-tilin kaikkien toimintojen käyttöä varten. Sinun on kirjauduttava sisään.)

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Jos haluat käyttää YouTube-tiliä sovelluksen kanssa, yhdistä YouTube-tilisi Xbox Live -tiliisi liittyvään pelaajatunnukseen.

Saatavuusvirheet

• Sorry, but the item you requested to view ({0}) is no longer available. (Katsottava kohde ({0}) ei valitettavasti ole enää käytettävissä.)
  • Sorry, the item you're interested in is no longer available. (Haluamasi kohde ei valitettavasti ole enää käytettävissä.)
  • Sorry, this video cannot be played. (Tätä videota ei valitettavasti voi toistaa.)
  • Sorry, but we cannot display the item you requested to view. (Pyydettyä kohdetta ei valitettavasti voi näyttää.)

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Odota noin minuutin ajan. Yritä sitten toistaa sisältö uudelleen.
  2. Jos saat edelleen tämän virheen, palaa edelliseen valikkoon ja valitse toinen katsottava sisältö.
Voit ilmoittaa YouTubelle sisältövirheestä ottamalla yhteyttä YouTuben tukeen.

Jos jokin seuraavista virheistä ilmenee, poista sovellus ja lataa uusin versio kaupasta.
  • Sovelluksen latauskuvake pyörii näytöllä, kunnes näet YouTube ei ole käytettävissä -sanoman.
  • Näet osan sisällöstä, mutta tietyt valinnat tai haut tuottavat pyörivän latauskuvakkeen ja YouTube ei ole käytettävissä -sanoman.
  • Pääset sovelluksen aloitusnäyttöön, mutta sisältöä ei näy.
  • Näet sisällön, mutta sen toistaminen aiheuttaa toistovirhesanoman.
  • Näet sisällön, mutta kun yrität toistaa videota, se antaa virheilmoituksen.

Suorituskykyvirheet

• The current network cannot support quality video playback. The current video has been paused and you may choose to continue at a later time. (Nykyinen verkko ei tue laadukkaiden videoiden toistoa. Nykyisen videon toisto on keskeytetty, ja voit jatkaa sitä myöhemmin.)

Voit ratkaista virheen seuraavasti:

1. Siirry verkon suorituskyvyn parantamiseksi ohjeaiheeseen Yhteysnopeus- tai yhteyden katkeamisongelmat.

Lapsilukkovirheet

• Xbox Live child accounts are not allowed to use this application (Xbox Liven lapsitilejä ei voi käyttää tässä sovelluksessa)

Xbox Live -lapsitilin käyttäjät eivät voi kirjautua sisään tai käynnistää YouTube-sovellusta konsolissa.

• This app provides access to unrated video content (Tämä sovellus mahdollistaa luokittelemattoman videosisällön käytön)

Tämä varoitus näytetään, kun Xbox Live -nuorisotilin käyttäjä kirjautuu sisään YouTube-sovellukseen. Nuoret voivat käyttää YouTube-sovellusta, mutta sisällön käyttöoikeustason mukaan he eivät ehkä pysty muuttamaan YouTuben suojatun tilan asetusta Strict (Tiukka) asetukseksi Moderate (Kohtalainen) tai Off (Ei käytössä). Tätä varten perheasetusten käyttöoikeudet on muutettava konsolin aikuistilillä. Lisätietoja suojatun tilan asetuksista on ohjeaiheessa YouTube-videoiden suodattaminen käyttämällä Xbox 360:n suojattua tilaa.

Alueelliset virheet

• Video cannot be played in your country/region (Videota ei voi toistaa maassasi tai alueellasi)

Videon tekijänoikeuksien haltija tai YouTube ei salli valitun videon toistamista maassa tai alueella, jolla asut tai jolla pelaajatunnus luotiin.

Pyydä tukea

Sekä YouTube että Microsoft tarjoavat tukea YouTube-sovelluksen käyttöön Xbox Livessä. Seuraavassa selvitetään, mitä aihealueita näiden yritysten ohjeet käsittelevät:

YouTube-tuki

YouTuben ohjeesta saat seuraaviin aiheisiin liittyviä ohjeita:

• YouTube-tilin asetukset
  • YouTuben suoratoisto ja sisältö
  • YouTube-tili

Xbox-tuki

Xbox-tuki auttaa seuraavissa aiheissa:

• YouTube-sovelluksen käyttäminen
  • Xbox Live -tilin asetukset
  • Xbox Liven laskutus ja palvelut