YouTube-videoiden suodattaminen käyttämällä Xbox 360:n suojattua tilaa

Xbox 360:n YouTube-sovellus sisältää suojatun tilan, jota voit käyttää, jos et halua perheenjäsenten katselevan konsolilla mahdollisesti epämiellyttävää materiaalia sisältäviä videoita. YouTube epätoivotun materiaalin suodattamiseen yhteisöltä saatuja vinkkejä ja muita tekniikoita.

YouTube-sovelluksen suojatun tilan oletusasetus on Moderate (Keskitaso).

YouTuben suojatun tilan asetuksen muuttaminen

1. Valitse konsolissa TV & Movies (Televisio ja elokuvat), My Video Apps (Omat videosovellukset) ja sitten YouTube.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja sen jälkeen safety mode (Suojaustila).
  3. Valitse On (Käytössä) tai Off (Pois käytöstä).