YouTube-sovelluksen määrittäminen ja käyttäminen Xbox 360:ssä

YouTube-videoiden katsominen Xbox 360:llä

Voit katsoa YouTuben alkuperäisvideoiden monipuolista tarjontaa Xbox 360 -konsolillasi. YouTubessa on saatavilla runsaasti kiehtovaa sisältöä Xbox Liveen, esimerkiksi suosittuja videoita ja pelivihjeitä.

YouTube-sovelluksen käyttämiseen tarvitset seuraavat:

• olet kirjautunut Xbox Live -tiliin
  • Vähintään 83 megatavua (Mt) vapaata tallennustilaa
  • Nopea Internet-yhteys
Seuraavissa videoissa näytetään, miten voit katsoa YouTubea television kautta Xbox 360 -konsolilla.

YouTube-sovelluksen lataaminen verkkovideoiden suoratoistamiseksi Xbox 360:llä

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan ja valitse Browse Apps (Selaa sovelluksia) tai Search Apps (Hae sovelluksia).
  3. Etsi YouTube.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla YouTube ja sitten Confirm Purchase (Vahvista ostos). Lataamisen jälkeen sovellus käynnistyy automaattisesti, ja voit selata käytettävissä olevaa sisältöä.

Voit käynnistää YouTuben myöhemmin valitsemalla My Apps (Omat sovellukset) ja sitten YouTube. Voit käynnistää YouTuben myös valitsemalla Video ja sitten My Video Apps (Omat videosovellukset).

Jos sinulla on YouTube-tili, voit kirjautua sisään YouTube-tiliisi, jolloin voit käyttää YouTube-tilauksiasi ja omia soittolistojasi.