Xbox 360:n määrittäminen Windows Media Center Extenderiksi

Yleiskuvaus

Huomautus Xbox One ei tue mediasisällön suoratoistoa Windows Media Centeristä.

Voit suoratoistaa musiikkia, kuvia ja videoita mistä tahansa kotiverkkosi tietokoneesta Xbox 360 -konsoliin käyttämällä Windows Media Centeriä. Seuraavat vaiheet koskevat Windows-versioita, jotka sisältävät Media Centerin (Windows 7 Ultimate, Windows 7 Professional, Windows 7 Home Premium ja Windows 7 Enterprise). Lisätietoja Windows Media Centerin asennuksesta tietokoneeseen on kohdassa Windows Media Center.

Vaihe 1: Muodosta konsolilla yhteys verkkoon

Jos olet jo muodostanut konsolilla yhteyden verkkoon, voit siirtyä alla vaiheeseen 2.

Muodosta muussa tapauksessa konsolilla langallinen tai langaton yhteys kotiverkkoosi. Tarkista sen jälkeen, että Xbox-konsolin yhteys toimii. Toimi näin:

1. Paina Xbox-ohjaimen opaspainiketta.
picture
  1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
picture
  1. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
picture
  1. Valitse langattoman verkkosi nimi tai valitse Wired Network (Langallinen verkko), jos käytät langallista yhteyttä.
picture
  1. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
picture

Jos verkkoyhteyden tilana on Connected (Yhdistetty), siirry alla vaiheeseen 2. Valitse muussa tapauksessa konsolissa More Info (Lisätietoja) ja noudata ohjeita.

Vaihe 2: Poista aiemmat yhteydet (mikäli tarpeen)

Jos olet aiemmin liittänyt tietokoneen Xbox 360 -konsoliin, aiemmin luotu yhteys on poistettava.

Voit poistaa aiemman yhteyden tietokoneesta tai Xbox-konsolista seuraavasti:

Vaiheet tietokoneella: Poista aiemmat yhteydet

1. Käynnistä Windows Media Center.
  2. Valitse valikon alaosasta Alanuoli ja Tehtävät-kohdasta Asetukset.
picture
  1. Valitse Extender.
picture
  1. Valitse Xbox 360 Media Center Extender.
  2. Valitse Poista asennus.
  3. Valitse Seuraava.

Vaiheet konsolilla: Poista aiemmat yhteydet

1. Siirry My Settings (Omat asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Computers (Tietokoneet).
  3. Valitse Windows Media Center.
  4. Valitse Disconnect (Katkaise yhteys).
  5. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-painiketta.

Vaihe 3: Asennusavaimen hakeminen konsolista

1. Siirry konsolissa Apps (Sovellukset) -kohtaan, valitse My Apps (Omat sovellukset) ja valitse sitten Windows Media Center.
  2. Vihje Eikö Apps (Sovellukset) -vaihtoehto ole näkyvissä? Sinun on ehkä päivitettävä Xbox 360 -konsoliohjelmistosi.
  3. Valitse Continue (Jatka).
  4. Kirjoita muistiin 8-numeroinen asennusavain.

Vaihe 4: Konsolin lisääminen Windows Media Centeriin

1. Käynnistä tietokoneessa Windows Media Center.
  2. Valitse Tehtävät ja sen jälkeen Lisää extender-laite.
  3. Anna pyydettäessä vaiheen 3 8-numeroinen asennusavain.
  4. Viimeistele asennus valitsemalla Seuraava.

Vaihe 5: Käynnistä Windows Media Center konsolissa

Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan, valitse My Apps (Omat sovellukset) ja valitse sitten Windows Media Center. Mediatiedostojen luominen kestää jonkin aikaa, kun käytät Windows Media Centeriä konsolissasi ensimmäistä kertaa.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Huomaa, että Xbox-tukifoorumit ovat saatavilla vain englanniksi. Jos haluat kääntää Xbox-tukifoorumeiden sisällön toiselle kielelle, liitä URL-osoite verkkopohjaiseen käännöstyökaluun, kuten Bing Translatoriin.