Windows Media Centerin määrittäminen Xbox 360:n kanssa (Windows 8)

Yleiskuvaus

Huomautus Xbox One ei tue mediasisällön suoratoistoa Windows Media Centeristä.

Voit suoratoistaa musiikkia, kuvia ja videoita mistä tahansa kotiverkkosi tietokoneesta Xbox 360 -konsoliin käyttämällä Windows Media Centeriä. Seuraavat ohjeet on tarkoitettu Windows 8 -käyttöjärjestelmään. Lisätietoja Windows Media Centerin asennuksesta on kohdassa Windows Media Center.

Vaihe 1: Muodosta konsolilla yhteys verkkoon (jos et vielä ole sitä tehnyt)

Jos olet jo muodostanut konsolilla yhteyden verkkoon, voit siirtyä alla vaiheeseen 2.

Muodosta muussa tapauksessa konsolilla langallinen tai langaton yhteys kotiverkkoosi. Tarkista sen jälkeen, että Xbox-konsolin yhteys toimii. Toimi näin:

1. Paina Xbox-ohjaimen opaspainiketta.
picture
  1. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
picture
  1. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
picture
  1. Valitse langattoman verkkosi nimi tai valitse Wired Network (Langallinen verkko), jos käytät langallista yhteyttä.
picture
  1. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).
picture

Jos verkkoyhteyden tilana on Connected (Yhdistetty), siirry alla vaiheeseen 2. Valitse muussa tapauksessa konsolissa More Info (Lisätietoja) ja noudata ohjeita.

Vaihe 2: Poista aiemmat yhteydet (mikäli tarpeen)

Jos et ole aiemmin liittänyt tietokonetta Xbox 360 -konsoliin, siirry vaiheeseen 3. Jos olet, aiemmin luotu yhteys täytyy poistaa. Voit poistaa aiemman yhteyden tietokoneesta tai Xbox-konsolista seuraavasti:

Vaiheet tietokoneella: Poista aiemmat yhteydet

1. Käynnistä Windows Media Center.
  2. Valitse valikon alaosasta Alanuoli ja Tehtävät-kohdasta Asetukset.
picture
  1. Valitse Extender.

picture
  1. Valitse Xbox 360 Media Center Extender.

2. Valitse Poista asennus.

3. Valitse Seuraava.

Vaiheet konsolilla: Poista aiemmat yhteydet

1. Siirry My Settings (Omat asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System (Järjestelmä).

2. Valitse Computers (Tietokoneet).

3. Valitse Windows Media Center.

4. Valitse Disconnect (Katkaise yhteys).

5. Palaa Xbox-käyttöliittymään painamalla ohjaimen B-painiketta.

Vaihe 3: Asennusavaimen hakeminen konsolista

1. Siirry konsolissa Apps (Sovellukset) -kohtaan, valitse My Apps (Omat sovellukset) ja valitse sitten Windows Media Center.

2. Valitse Continue (Jatka).

3. Kirjoita muistiin 8-numeroinen asennusavain.

Vaihe 4: Asenna Windows Media Center (jos et ole asentanut sitä jo aiemmin)

Jos olet jo asentanut Windows Media Centerin tietokoneeseesi, siirry vaiheeseen 5. Jos et vielä ole asentanut sitä, noudata Windows 8 Pro -sivun ohjeita ja asenna Windows 8 Media Center Pack tai Windows 8 Pro Pack.

Vaihe 5: Konsolin lisääminen Windows Media Centeriin

1. Käynnistä tietokoneessa Windows Media Center.

picture
  1. Valitse Tehtävät ja sen jälkeen Lisää extender-laite.

2. Anna pyydettäessä vaiheen 3 8-numeroinen asennusavain.

3. Viimeistele asennus valitsemalla Seuraava.

Vaihe 6: Käynnistä Windows Media Center konsolissa

Siirry Apps (Sovellukset) -kohtaan, valitse My Apps (Omat sovellukset) ja valitse sitten Windows Media Center. Mediatiedostojen luominen kestää jonkin aikaa, kun käytät Windows Media Centeriä konsolissasi ensimmäistä kertaa.