Xbox 360 -konsolin videoiden ja äänten toistoon liittyvät usein kysytyt kysymykset

Huomautus Zune-palvelu on lakkautettu 15. marraskuuta 2015. Tämä saattaa aiheuttaa virheitä, kun yrität suoratoistaa tai ladata sisältöä tai päivittää palvelun.

Yleiskuvaus

Tämä artikkeli sisältää Xbox 360 -konsolin videoiden ja äänten toistoon ja suoratoistoon liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia.

Ratkaisut

Usein kysytyt kysymykset

K 1: Millainen AVI (Audio Video Interleaved) -tuki Xbox 360:llä on?

V 1: Xbox 360:n AVI-tuki on seuraavanlainen:

• Tiedostotunnisteet: .avi, .divx
  • Tekniikka: AVI
  • Videoprofiilit: MPEG-4 Part 2 (Simple- ja Advanced Simple -profiili)
  • Videobittinopeus: 5 megabittiä sekunnissa (Mbps) tarkkuudella 1 280 x 720 ja päivitysnopeudella 30 ruutua sekunnissa (fps)
  • Ääniprofiilit: Dolby Digital (2-kanavainen ja 5.1-kanavainen), MP3
  • Äänten enimmäisbittinopeus: Ei rajoituksia
    Huomautus Lisätietoja saat kysymyksestä 11.

K 2: Millainen H.264-standardin tuki Xbox 360:llä on?

V 2: Xbox 360 tukee H.264-standardia seuraavasti:

• Tiedostotunnisteet: .mp4, .m4v, mp4v, .mov
  • Tekniikka: MPEG-4, QuickTime
  • Videoprofiilit: perus, normaali ja korkea (tasolle 4.1 asti)
  • Videobittinopeus: 10 Mbps tarkkuudella 1 920 x 1 080 ja päivitysnopeudella 30 ruutua sekunnissa
  • Ääniprofiilit: AAC, 2-kanavainen, Low Complexity
  • Äänten enimmäisbittinopeus: Ei rajoituksia
    Huomautus Lisätietoja saat kysymyksestä 11.

K 3: Millainen MPEG-4 Part 2 -tuki Xbox 360:llä on?

V 3: Xbox 360:n MPEG-4-tuki on seuraavanlainen:

• Tiedostotunnisteet: .mp4, .m4v, mp4v, .mov
  • Tekniikka: MPEG-4, QuickTime
  • Videoprofiilit: Simple- ja Advanced Simple -profiilit
  • Videobittinopeus: 5 Mbps tarkkuudella 1 280 × 720 ja päivitysnopeudella 30 ruutua sekunnissa
  • Ääniprofiilit: AAC, 2-kanavainen, Low Complexity
  • Äänten enimmäisbittinopeus: Ei rajoituksia
    Huomautus Lisätietoja saat kysymyksestä 11.

K 4: Millainen WMV (VC-1) -tuki Xbox 360:llä on?

V 4: Xbox 360:n WMV-tuki on seuraavanlainen:

• Tiedostotunnisteet: .wmv
  • Tekniikka: asf
  • Videoprofiilit: WMV7 (WMV1), WMV8 (WMV2), WMV9 (WMV3), VC-1 (WVC1 tai WMVA), yksinkertainen, normaali tai laajennettu tasolle 3 asti
  • Videobittinopeus: 15 Mbps tarkkuudella 1 920 x 1 080 ja päivitysnopeudella 30 ruutua sekunnissa
  • Ääniprofiilit: WMA7/8, WMA 9 Pro (stereo ja 5.1), WMA (häviötön)
  • Äänten enimmäisbittinopeus: Ei rajoituksia
    Huomautus Lisätietoja saat kysymyksestä 11.

K 5: Voinko käyttää äänten ja videoiden pakkauksenhallintoja muutoin kuin kysymyksissä 1–4 määritetyin tavoin?

V 5: Et. Xbox tukee ääni- ja videopakkauksenhallintoja kussakin tekniikassa vain kysymyksissä 1–4 määritetyin tavoin.

K 6: Mistä tiedän, täyttääkö videotiedosto, jota yritän katsoa, tekniset vaatimukset, jotka on määritetty kysymyksissä 1–4?

V 6: Voit analysoida videotiedostot ulkopuolisen palveluntarjoajan työkalulla. Näin voit tarkistaa, mitä ääni- ja videopakkauksenhallintaa tiedostossa käytetään. Voit ladata erään suositun videoanalysointityökalun osoitteesta http://www.headbands.com/gspot/.

K 7: Miten voin luoda WMV-, AVI-, H.264- ja MPEG-4-sisältöä? Mitä koodereita Xbox 360 -tukee?

V 7: Voit luoda tällaista sisältöä joillain ulkopuolisten ohjelmistovalmistajien sovelluksilla. Tällaisia sovelluksia on tarjolla runsaasti. Xbox 360 tukee monia suosittuja koodereita. WMV-koodaukseen voit käyttää Microsoft Expression Encoderia tai Windows Media Encoderia.

K 8: Mitä MPEG-4:n Advanced Simple -profiilin tiettyjä ominaisuuksia Xbox 360 tukee?

V 8: Xbox 360 tukee seuraavia ominaisuuksia: Bidirectional Frames (BVOPs), Interlaced Frames, Quarter Pixel Motion Compensation, Global Motion Compensation ja MPEG Quantization.

K 9: Millä tavoin voin toistaa videosisältöä Xbox 360:llä?

V 9: Voit toistaa videoita FAT32-alustetulta irrotettavalta USB 2.0 -tallennusvälineeltä ja optisilta levyiltä sekä suoratoistaa videoita Zune-ohjelmistosta, Windows Media Player 11:stä ja Windows Home Serveristä.

K 10: Mitä videopakkauksenhallintoja Xbox 360:n videosisällön toistotavat tukevat?

V 10: Tiedot on määritetty alla olevassa taulukossa.

Tilanne

Tuetut pakkauksenhallinnat

Toisto USB-tallennusvälineeltä Xbox 360:n videosoittimella

WMV (suojaamaton),
MPEG4
H.264
AVI

Toisto Windows Media Player 11:stä Xbox 360:n videosoittimeen

WMV (suojattu)
WMV (suojaamaton)
MPEG4*
*H.264*
AVI

Toisto Zune-ohjelmistosta Xbox 360:n videosoittimeen

WMV (suojaamaton)
MPEG4
H.264AVI

Toisto Windows Home Serveristä Xbox 360:n videosoittimeen

WMV (suojattu)
WMV (suojaamaton)
AVI

Toisto Windows Media Centeristä Xbox Media Center Extender -laitteeseen

WMV (suojattu)
WMV (suojaamaton)
MPEG2

*Kysymyksestä 32 saat lisätietoja Windows Media Playerin määrittämiseksi siten, että voit jakaa näitä tiedostotyyppejä Xbox 360:een.

K 11: Mikä on Xbox 360:n tukema todellinen enimmäisbittinopeus, tarkkuus ja päivitysnopeus eri muodoissa?

V 11: Xbox 360 -konsoli ei suoraan estä videon toistamista suurimman bittinopeuden, kuvan tarkkuuden tai ruudunpäivitysnopeuden perusteella. Kunkin pakkauksenhallinnan ilmoitetut enimmäisarvot perustuvat testeihin useista eri lähteistä. Nämä arvot ylittävän sisällön toistamista ei estetä, mutta toistossa saattaa esiintyä ongelmia. Ilmoitettuja arvoja suurempien bittinopeuksien käyttö on omalla vastuullasi.

K 12: minkä kokoisia USB-tallennuslaitteita Xbox 360 tukee?

V 12: Xbox 360 ei rajoita tallennuslaitteiden kokoa muutoin kuin FAT32-tiedostojärjestelmän alustuskyvyn mukaisesti. Kun alustat tallennuslaitteen Windows Vistassa tai Windows XP:ssä, voit kuitenkin valitettavasti alustaa tallennuslaitteen FAT32-muodossa enintään 2 teratavuiseksi. Voit kiertää tämän rajoituksen jonkin ulkopuolisen ohjelmistovalmistajan työkalun avulla tai sellaisella käyttöjärjestelmällä, jossa ei ole tätä rajoitusta. Muista kuitenkin, että FAT32-tiedostojärjestelmässä suurin sallittu yksittäisen tiedoston koko on enintään 4 Gt.

K 13: Miten suuria videotiedostoja enintään tuetaan?

V 13: AVI-, MPEG-4 Part 2- ja H.264-tiedostojen suurin tuettu koko on 4 Gt. FAT32-alustettuihin USB-tallennusvälineisiin et myöskään voi tallentaa mitään yksittäistä yli 4 Gt:n tiedostoa. Windows Media Player 11 ja Zune-ohjelmisto tukevat kuitenkin yli 4 Gt:n WMV-tiedostojen suoratoistoa.

K 14: Tukeeko Xbox 360 5.1-kanavaisia AAC-ääniä?

V 14: Ei tue, se tukee vain kaksikanavaisia AAC-ääniä. Jos haluat kuunnella 5.1-kanavaisia ääniä konsolillasi, sinun on koodattava ne WMV-muotoon ja WMAPRO 5.1 -ääniksi tai AVI-muotoon ja Dolby Digital 5.1 -ääniksi.

K 15: Millaisia AVI-tiedostoja tuetaan?

V 15: Xbox 360 tukee MPEG-4 Part 2:n Simple- ja Advanced Simple -profiililla koodattuja tiedostoja. Näitä tiedostoja kutsutaan usein Xvid- tai DivX-tiedostoiksi. Monet yleiset DVD-tallennus- ja -luomistyökalut, kamerat ja videokamerat voivat koodata MPEG-4-tiedostoja. Ota huomioon, että joissain DivX-laitteille luoduissa tiedostoissa voi olla myös lisäominaisuuksia, kuten valikoita, tekstityksiä, useita ääniraitoja ja muita vastaavia. Xbox 360 yrittää toistaa tällaiset tiedostot, mutta se ei tue mitään tällaisia lisäominaisuuksia. Joissain tapauksissa tiedostojen toistaminen ei ehkä onnistu ollenkaan.

K 16: Miksi joidenkin vanhempien DivX-tiedostojen toistaminen ei onnistu?

V 16: Koska Xbox 360 tukee vain MPEG-4-yhteensopivia pakkauksenhallintoja, se ei voi toistaa DivX 5.0 -versiota vanhempia videotiedostoja.

K 17: Tukeeko Xbox 360 videoiden Windows Media Player 11:n tai Zune-ohjelmiston valikoissa ja kokoelmissa näytettäviä videoiden kuvia?

V 17: Xbox 360 näyttää Windows Media Player 11:ssä tai Zune-ohjelmistossa kullekin videotiedostolle määritetyn kuvituksen.

K 18: Tukeeko Xbox 360 valikoissa ja kokoelmissa näytettäviä videoiden kuvia, kun videotiedostot on tallennettu optiselle levylle tai FAT32-muotoiselle USB 2.0 -tallennuslaitteelle?

V 18: Xbox 360 etsii kutakin videota vastaavan .jpg-kuvatiedoston ja näyttää sen. Jos videotiedoston nimi on esimerkiksi video1.avi, Xbox tarkistaa, onko videon tallennussijainnissa tiedostoa video1.jpg. Jos tiedosto löytyy, se näytetään. Jos tiedostoa ei löydy ja videotiedosto on mp4-muodossa, Xbox tarkistaako, onko videotiedostoon upotettu kuvitusta. Jos on, se näytetään. Ota huomioon, että upotettujen kuvitusten käyttö ei ole mahdollista, kun suoratoistat Windows Media Player 11:stä tai Zune-ohjelmistosta. Saat lisätietoja kysymyksestä 21.

K 19: Miten suuria albumikuvituksia Xbox 360 enintään tukee?

V 19: Suurin sallittu koko on kaikissa tiedostomuodoissa 512 kt. Tämä koskee mp4-tiedostojen upotettuja kuvituksia, tiedoston kanssa erilliseen .jpg-tiedostoon tallennettavia kuvituksia sekä suoratoistamista Windows Media Player 11:stä tai Zune-ohjelmistosta.

K 20: Miten Tyypin mukaan- ja Nimen mukaan -lajittelutoiminnot toimivat, kun selaan itse luomaani videosisältöä?

V 20: Tyypin mukaan -lajittelutoiminto vastaa Windowsin resurssienhallinnan näkymää tietokoneessasi. Ensin lajitellaan kansiot aakkosjärjestyksessä ja sitten tiedostot aakkosjärjestyksessä. Nimen mukaan -lajitteluasetuksella voit lajitella kaikki kansiot ja tiedostot kerralla pelkän nimen mukaan. Molemmat lajitteluasetukset ovat pysyviä ja profiiliisi liitettyjä, joten niitä ei tarvitse ottaa käyttöön joka kerta. Saat lisätietoja kysymyksestä 21.

K 21: Voitteko antaa esimerkin siitä, mikä olisi paras tapa järjestää videohierarkia siten, että voin hyödyntää oman videokokoelmani videoiden kuvitusta ja kansiorakennetta parhaalla mahdollisella tavalla Xbox 360:ssä?

V 21: Seuraavassa esimerkissä käytetään Nimen mukaan -lajitteluasetusta USB-kiintolevyssä, joka on liitetty Xbox 360 -konsoliin. Se on järjestetty seuraavasti:

• Tyylilaji 1 (kansio)
  • Tyylilaji 2 (kansio)
    • Video 1.avi (tiedosto)
    • Video 1.jpg (tiedosto) (kuvitus)
    • Video 2.mp4 (tiedosto) (kuvitus upotettu tiedostoon)
    • Video 3 (kansio)
      • Video 3-1.wmv (tiedosto)
      • Video 3-2.mp4 (tiedosto)
      • Video 3-2.jpg (tiedosto) (kuvitus)
      • Video 3-3.wmv (tiedosto)
      • Video 3-3.jpg (tiedosto) (kuvitus)
  • Tyylilaji 3 (kansio)

K 22: Miten näyttötilat toimivat?

V 22: Näyttötiloja on viisi: Auto, Letterbox, Full Screen, Stretch ja Native. Voit vaihtaa näyttötilaa videota katsoessasi painamalla kaukosäätimen Display-painiketta (Näyttö-painike) tai ohjaimen A-näppäintä.

• Auto-asetus (automaattinen asetus) yrittää määrittää parhaan näyttötilan automaattisesti. Jos videon tarkkuus on pieni, videon kokoa muokataan siten, että se on katseltavissa selkeästi Jos videon tarkkuus on suuri, se suurennetaan televisioon sopivaksi. Molemmissa tapauksissa videon alkuperäinen kuvasuhde (esimerkiksi 4 x 3 tai 16 x 9) säilyy ennallaan.
  • Letterbox-tilassa (eli laajakangastilassa) kuva näytetään koko näytöllä siten, että videon alkuperäinen kuvasuhde säilytetään. Tällä tilalla voit kumota automaattiasetuksen ja sovittaa sisällön televisioosi.
  • Full Screen -tilassa (eli koko näytön tilassa) sisältö näytetään koko näytöllä siten, että sen oletetaan olevan 16 x 9- tai 4 x 3 -kuvamuodossa. Tämä asetus voi olla hyödyllinen, kun katsot vanhaa sisältöä, jonka kuvasuhde voi olla 4 x 3 ja jossa kuvaan on liitetty mustat reunukset. Tässä tilassa voit zoomata kuvaa siten, että mustia palkkia ei näytetä, vaan kuva täyttää koko ruudun.
  • Stretch-tila (eli venytystila) käyttää kuvan koko näytön kokoisena ja venyttää 4 x 3 -kuvasuhteista sisältöä vaakasuunnassa siten, että se täyttää 16 x 9 -kokoisen televisionäytön. Tämä soveltuu käyttäjille, jotka haluavat sisällön täyttävän aina koko näytön kuvasuhteesta riippumatta. 4 x 3 -muotoinen sisältö näyttää tässä tilassa venytetyltä.
  • Native-tilassa (eli alkuperäistilassa) näet sisällön sen alkuperäisellä tarkkuudella. Tässä tilassa voit katsoa sellaisia sisältöjä, joiden kuvan tarkkuus on todella heikko tai bittinopeus todella matala.

K 23: Miten näyttötila-asetukset tallennetaan?

V 23: Aina kun katsot uuden videon, sen näyttötila-asetus on oletusarvoisesti Auto (automaattinen). Jos vaihdat asetusta, konsoli muistaa sen seuraavalla katselukerralla.

K 24: Mikä tietopalkki on?

V 24: Tietopalkista näet tarkasti sijainnin videossa sekä tiedoston jaksojen sijainnit. Ladatussa sisällössä näet myös sen, paljonko videosta on ladattu.

K 25: Miten jaksot (joita kutsutaan joskus myös luvuiksi tai kappaleiksi) määritetään?

V 25: Jokainen video jaetaan 10 jaksoon, joiden avulla voit siirtyä videossa nopeasti. Voit siirtyä edelliseen tai seuraavaan jaksoon Skip (siirry) -toiminnolla. Jokainen jakso on merkitty tietopalkissa.

K 26: Voinko siirtyä eteen- tai taaksepäin sisällössä tai hyppiä sisällössä, kun sitä ladataan parhaillaan Xbox Live -palvelusta?

V 26: Voit siirtyä videon jo ladatussa osassa. Jos yrität siirtyä videossa edemmäs kohtaan, jota ei ole vielä ladattu, sinun täytyy odottaa, että se puskuroidaan. Voit jatkaa katselua vasta tämän jälkeen.

K 27: Onko tarjolla joitain muiden valmistajien ohjelmistoja, joilla voin suoratoistaa sisältöä tietokoneesta Xbox 360 -konsoliin?

V 27: Xbox 360 -tiimi on testannut Xboxin yhteensopivuuden Windows Media Player 11:n ja Zune-ohjelmiston kanssa erittäin huolellisesti. Jos käytät jotain muuta tai muun valmistajan ohjelmistoa, sinun on kysyttävä tiedot ohjelmistotuesta kyseiseltä valmistajalta.

K 28: Miten voin suoratoistaa sisältöä Macista?

V 28: Macintosh-tietokoneesta jakaminen edellyttää jonkin muun ohjelmistovalmistajan suoratoistoratkaisua. Huomioi, että Microsoft ei tue mitään muiden valmistajien suoratoistoratkaisuja, joten sinun on pyydettävä tukea ja ohjeita käyttämäsi ohjelmiston valmistajalta.

K 29: Käyttämäni muun kuin Microsoftin tarjoama ohjelmisto ei suoratoista videoita enää oikein ladattuani toukokuun 2007 päivityksen. Miksi?

V 29: Videoiden siirtymistoimintoja muokattiin toukokuun 2007 päivityksessä. Muiden valmistajien ohjelmistot, jotka eivät tue verkon kautta jaettuja kansioita, eivät enää toimi oikein sen jälkeen. Sinun on tässä tapauksessa pyydettävä tukea käyttämäsi ohjelmiston valmistajalta.

K 30: Miten voin määrittää Windows Media Player 11:n tai Zune-ohjelmiston jakamaan mediasisältöä konsoliin?

V 30: Lisätietoja jakamisen määrittämisestä saat ohjeartikkelista Windows Media Centerin tietokonetuki.

K 31: Kannattaako minun edelleen suoratoistaa videot Xbox 360:een Windows Media Connectilla (WMC)?

V 31: Voit edelleen käyttää Windows Media Connectia, mutta sitä ei enää tueta Windows Home Serverin ulkopuolella. Suosittelemme, että päivität Windows Media Player 11:een tai Zune-ohjelmistoon. Näin voit hallita ja suoratoistaa sisältöä Xbox 360:een parhaalla mahdollisella tavalla.

K 32: Miten saan Windows Media Player 11:n suoratoistamaan MPEG-4 Part 2- ja H.264-tiedostoja konsoliini?

V 32: Windows Media Player 11 ei oletusarvoisesti tue MPEG-4 Part 2- ja H.264-tiedostoja. Voit asentaa muun ohjelmistovalmistajan tarjoaman MP4 DirectShow -dekooderin, jolla voit tuoda MPEG-4 Part 2- ja H.264-tiedostot kirjastoosi. Kun ne ovat kirjastossasi, voit suoratoistaa ne konsoliisi ja toistaa niitä tietokoneen Windows Media Player 11:llä. Voit myös vaihtaa kaikkien mp4-tiedostojesi tiedostomuodoksi .avi-tiedostomuodon manuaalisesti. Näin Windows Media Player 11 voi tuoda ne kirjastoosi – ja tämän jälkeen voit suoratoistaa niitä Xbox 360 -konsoliisi. Näiden tiedostojen toistamisen salliminen edellyttää silti soveltuvan dekooderin asentamista tietokoneeseesi.

K 33: En näe Zune-tiedoston videotiedostoja konsolissani. Mistä tämä johtuu?

V 33: Varmista, että konsoliin jaettavat videot sisältävä kansio kuuluu Zune-ohjelmiston valvomien kansioiden luetteloon.

K 34: Saan ilmoituksen, jonka mukaan sisällön toistamiseen tarvitaan mediaohjelmiston päivitys. Kun lataan päivityksen, saan seuraavan ilmoituksen: The download could not be completed. Please try again later. Any points you used for this transaction have already been deducted from your balance and will not be deducted again. (Latausta ei voitu suorittaa loppuun. Yritä myöhemmin uudelleen. Jos tililtäsi on vähennetty Points-pisteitä tähän tapahtumaan liittyen, niitä ei enää vähennetä uudestaan.). Lisäksi saan virhekoodin 80070005. Mistä tämä johtuu?

V 34: Saat tämän virheilmoituksen, jos olet jo ladannut mediaohjelmistopäivityksen samalla profiililla toiseen Xbox 360 -konsoliin. Voit ladata päivityksen kullakin profiililla vain yhteen konsoliin. Voit kiertää tämän rajoituksen luomalla väliaikaisen ilmaisen jäsentilin ja lataamalla sitten päivityksen sen avulla. Kun päivitys on ladattu, voit käyttää sitä millä tahansa profiililla.

K 35: Miksi saan seuraavan virheilmoituksen: Updating content. This may take a few minutes. Please wait. (Sisältöä päivitetään. Tämä saattaa kestää muutaman minuutin. Odota.)? Saan sen, kun olen siirtymässä Xbox 360:n videoalueelle.

V 35: Sisällön metatiedot on päivitettävä televisio- ja pelivideoiden sisällön ryhmittelyn tukemiseksi. Kun tämä on suoritettu, videoalueelle siirtymisen pitäisi sujua erittäin nopeasti. Odota kärsivällisesti, että kaiken sisältösi metatiedot päivitetään.

K 36: Mitä muutoksia videoiden, musiikin ja kuvien lähteen valintaan on tehty?

V 36: Lähdevalinta tehdään nyt X-näppäimellä kullakin sisältöalueella. Xbox 360 -konsoli muistaa edellisen valitsemasi lähteen – ja ottaa sen käyttöön oletusarvoisesti. Lisäksi System (järjestelmä) -alueen tietokoneliitäntä on poistettu. Näet sen sijaan kaikki tietokoneet, joihin voit muodostaa yhteyden, suoraan Select Source (valitse lähde) -kohdassa. Tämän ansiosta voit siirtyä nopeasti Windows Media Player 11:n tai Zune-ohjelmiston jaettuun mediasisältöön.

K 37: Miten voin toistaa musiikkia iPhonesta ja iPod Touchista?

V 37: Valitettavasti iPhone ja iPod Touch tallentavat musiikkia eri tavalla kuin perinteinen iPod. Xbox ei tällä hetkellä pysty toistamaan musiikkia iPhonesta tai iPod Touchista. Voit kuitenkin edelleen selata näihin laitteisiin tallennettuja kuvia Xbox 360 -käyttöliittymän Pictures (Kuvat) -osiossa.

K 38: Voinko toistaa videoita iPodistani?

V 38: Xbox 360 ei tue videoiden toistamista iPodista.

K 39: Kun yritän toistaa videosisältöä, jonka päivitysnopeus on 25 tai 50 ruutua sekunnissa, en näe mitään, kun käytän VGA-liitäntää. Miksi?

V 39: Tämä koskee vain konsoleita, joissa käytetään PAL-50- ja PAL-60-lähtötiloja. 25 tai 50 ruudun päivitysnopeuden videoissa on tunnettu ongelma, jonka vuoksi niitä ei voida käyttää, kun käytössä on VGA-liitäntä ja olet aiemmin liittänyt videolähteen Xbox-konsoliin komponenttivideoliitännällä. Voit kiertää ongelman seuraavasti:

1. Liitä Xbox 360 -konsoli näyttölaitteeseen komponenttivideokaapelilla.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  4. Valitse Display (Näyttö).
  5. Vaihda nykyistä näyttötarkkuusasetusta. Jos nykyinen asetus on esimerkiksi 720p, vaihda asetukseksi 480p.
  6. Näyttöön pitäisi ilmestyä liukusäädin sekä seuraava ilmoitus:
    Your display settings have changed. You can keep this setting or try another. Do you want to keep the new settings? If you keep the new settings, your TV will be tested to see if it also supports this setting at 50Hz. (Näyttöasetuksesi ovat muuttuneet. Voit pitää tämän asetuksen tai kokeilla toista asetusta. Haluatko pitää uudet asetukset? Jos pidät uudet asetukset, televisiostasi testataan, tukeeko se tätä asetusta 50 Hz:llä.) Valitse Yes, keep these settings. (Kyllä, pidä nämä asetukset.)
  7. Seuraavaksi televisiotasi testaan 50 Hz:llä. Näyttöön ilmestyy ilmestyä liukusäädin sekä seuraava ilmoitus: Now displaying at 50Hz. Does this display appear correctly? (Käytössä on nyt 50 Hz:n asetus. Näkyykö kuva oikein?) Valitse No (Ei).
    Tärkeää: valitse No (Ei), vaikka kuva näkyisikin oikein.
  8. Liitä konsoli kuvalähteeseen uudelleen VGA-liitännällä. Videoiden pitäisi nyt näkyä oikein.

Microsoft kiistää kaiken vastuun liittyen sivuston sisältämien muiden yritysten ohjelmistojen, ratkaisujen, palvelujen tai koulutuksen käyttöön. Kaikki ohjelmistot, ratkaisut, palvelut ja koulutus tarjotaan sellaisenaan ja ilman takuita, paitsi jos takuun tarjoaa valtuutettu kolmannen osapuolen yritys.

Microsoft toimittaa kolmansien osapuolien yhteystiedot, joiden avulla käyttäjä voi saada teknistä tukea. Yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmansien osapuolien yhteystietojen paikkansapitävyyttä.

Lisätuki

Saat lisää tukea ottamalla yhteyttä Xbox-tukeen.