Muuta kuvan sisääntulon asetusta televisiossa

Ongelman oireet

Kun käynnistät Xbox 360 -konsolin, televisiossa tulisi näkyä Xboxin käyttöliittymä tai pelin tai elokuvan aloituskuva, jos levyasemassa on levy. Jos ruutu on tyhjä tai näet tavallisen televisiolähetyksen, vaihda television kuvan sisääntulon asetukseksi se, jota konsolisi käyttää.

• Kuvan sisääntulon vaihtamisen ohjeet ovat television käyttöohjeessa.
  • Yleisiä kuvan sisääntulon asetuksia ovat AUX, HDMI, Line In, Input ja Source.

Kuvan sisääntuloa vaihtamalla voit siirtyä television katselusta pelien pelaamiseen tai elokuvien katseluun konsolilla. Jos ruutu on edelleen tyhjä, kokeile ratkaisuja ohjeaiheessa Ääni- ja kuvaongelmien vianmääritys.