Xbox 360 -konsolin ääniasetusten määrittäminen

Tällä sivulla

Tuetut äänimuodot

Xbox 360 -konsoli tukee seuraavia analogisen ja digitaalisen äänen muotoja:

• Analoginen stereo
  • Digitaalinen PCM-stereo (16 bittiä, 48 kHz)
  • 5.1-kanavainen digitaalinen Dolby Digital -ääni (48 kHz)
  • WMA Pro
  • DTS (Digital Theatre Surround) 5.1 -mediatiedostojen (kuten elokuvien) toistaminen välittämällä koodattu digitaalinen DTS-bittivirta ulkoiseen DTS-dekooderiin

Xbox 360 E -konsolin yhdistäminen digitaaliseen ääneen

HDMI-kaapeli
HDMI-kaapeli

Äänen lähettäminen digitaalisesti stereo- tai kotiviihdejärjestelmään:

• Liitä Xbox 360 E -konsoli HDMI-kaapelilla teräväpiirtotelevisioon.
  • Liitä kaapelin (hankittava erikseen) yksi pää television digitaaliseen äänilähtöliitäntään. Liitä digitaaliseen äänilähtöliitäntään liitetyn kaapelin toinen pää stereo- tai kotiviihdejärjestelmään.

Xbox 360 S -konsolin yhdistäminen digitaaliseen ääneen

Voit käyttää seuraavia kaapeleita digitaaliseen ulostuloon:

Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli Xbox 360 S-Video AV -kaapeli
Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli Xbox 360 S-Video AV -kaapeli

Voit liittää optisen äänikaapelin kaapelin tai sovittimen S/PDIF (TOSLINK) -portilla.

Jos haluat yhdistää digitaalisen äänen Xbox 360 S -konsoliin, liitä äänikaapeli takaosan S/PDIF (optical audio/TOSLINK) -porttiin.

Konsolin ääniasetusten määrittäminen

Huomautus Alla olevat vaiheet saattavat vaihdella riippuen konsolissa käytetystä kaapelista sekä äänivastaanottimesta tai toistolaitteesta.

1. Käynnistä Xbox 360 -konsoli niin, ettei levykelkassa ole levyä.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse System (Järjestelmä).
  3. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset) ja sitten Audio (Ääni).
  4. Valitse Digital Output (Digitaalinen ulostulo) ja valitse äänijärjestelmäsi käyttämä digitaalinen ulostulo:
    • Digital Stereo (Digitaalinen stereo)
    • Dolby Digital 5.1
    • Dolby Digital with WMA Pro: Tämä asetus ottaa käyttöön WMA Pro -läpiviennin, jos vastaanotin tukee WMA Pro -muotoa.