Xbox 360 -konsolin määrittäminen

Hankitko uuden Xbox-konsolin, mutta tarvitset apua sen määrittämisessä käyttöön? Tulit oikeaan paikkaan! Konsolin määrittäminen käyttöön on helppoa ja siihen menee vain pari minuuttia. Sitten pääset pelaamaan pelejä, katsomaan elokuvia, pitämään yhteyttä ystäviisi ja paljon muuta!

Konsolin määrittäminen

Alla on linkkejä, joista voi olla hyötyä Xbox-konsolin määrittämisestä käyttöön ensimmäistä kertaa.

Alkuperäisen Xbox 360 -konsolin tai Xbox 360 S -konsolin määrittäminen

Xbox 360 -järjestelmän osat

Hankit siis uuden Xbox 360 -konsolin – onneksi olkoon! Nyt se on vain määritettävä käyttövalmiiksi. Lue tietoja siitä, kuinka otat Xbox 360 -konsolin pakkauksesta, teet tarvittavat määritykset ja liitännät sekä yhdistät sen televisioon.

Xbox 360, Kinect ja lisävarusteet: lisävarusteet

Kuva Xbox 360 -Bluetooth-kuulokemikrofonia käyttävästä miehestä

Haluatko laajentaa Xboxin käyttötapoja? Lue lisätietoja ohjaimista, kuulokemikrofoneista, kiintolevyistä ja muista lisävarusteista, jotka laajentavat ja parantavat Xbox 360 -kokemusta.

Xbox 360 Kinectin lisävarusteet ja vaihdettavat osat

Xbox 360 Kinect -sensori

Kinect-sensorin oikeanlainen määrittäminen ja huoltaminen on tärkeää. Lue tietoja lisävarusteiden hankkimisesta ja pelien vaihtamisesta sekä Kinect-sensorin kalibroinnista ja sen parhaasta asennuspaikasta.

Windows 8: Xbox 360:n määrittäminen Windows Media Centerin extender-laitteeksi

Windows Media Centerin Tehtävät-välilehti, jossa Lisää extender-laite -asetus on valittuna

Windows Media Centerin avulla voit suoratoistaa musiikkia, videoita ja kuvia tietokoneesta televisioon. Lue vastauksia yleisiin kysymyksiin Xbox 360 -konsolin liittämisestä kotiverkkoon ja Windows Media Centerin käyttämisestä.