Xbox 360 -konsolin liittäminen äänijärjestelmään

Yleiskuvaus

Alla olevat tiedot opastavat Xbox 360 E-, Xbox 360 S- tai alkuperäisen Xbox 360 -konsolin liittämisessä äänijärjestelmään.

Huomautus Jos liität konsolin suoraan televisioon HDMI-kaapelilla, äänijärjestelmään liittämiseksi tarvitset myös seuraavaa:

• Xbox 360 E -konsoli:
    Standardi stereoäänikaapeli, jolla yhdistät television suoraan äänijärjestelmään. Tarvittava kaapeli voi vaihdella valmistajittain. Katso televisiosi käyttöohjeesta, kuinka voit liittää äänen ulkoiseen lähteeseen.
  • Xbox 360 S -konsoli:
    • Digitaalinen (S/PDIF tai TOSLINK) äänikaapeli
      tai
    • o Standardi stereoäänikaapeli ja HDMI-äänisovitin
      Huomautus Xbox 360 S:ssä on sisäänrakennettu S/PDIF (optinen ääni) -portti digitaalista äänikaapelia varten. HDMI-äänisovitin on valinnainen, mikäli järjestelmäsi sitä tarvitsee.
  • Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli:
    • Digitaalinen äänikaapeli (S/PDIF tai TOSLINK) ja HDMI-äänisovitin
      tai
    • Standardi stereoäänikaapeli ja HDMI-äänisovitin

Tällä sivulla

Xbox 360 E -konsoli

Stereoääni Xbox 360 E -konsolilla edellyttää, että liität televisiosi äänijärjestelmään. Toimi näin:

Kuvassa näkyy HDMI-kaapeli, jolla Xbox 360 E -konsoli on liitetty televisioon, ja standardi stereoäänikaapeli, jolla televisio on liitetty stereovastaanottimeen.
  1. Jätä HDMI-kaapeli kiinni televisioon kuvaa varten.
  2. Käytä standardia stereoäänikaapelia, jota televisiosi valmistaja suosittelee. Liitä ensin kaapelin toinen pää televisiosi lähtöliitäntään.
  3. Liitä sitten äänikaapelin toinen pää vastaanottimen äänisisääntuloon.

Xbox 360 S -konsoli

• Televisioon HDMI-kaapelilla liitetyn konsolin liittäminen äänijärjestelmään käyttämällä digitaalista äänikaapelia:
Kuvassa näkyy HDMI-kaapeli, jolla Xbox 360 S -konsoli on liitetty televisioon, ja digitaalinen äänikaapeli, jolla konsoli on liitetty stereovastaanottimeen.
  1. Jätä HDMI-kaapeli kiinni televisioon kuvaa varten.
  2. Liitä digitaalisen äänikaapelin toinen pää konsolin S/PDIF (optinen ääni) -porttiin.
  3. Liitä digitaalisen äänikaapelin toinen pää vastaanottimen digitaaliseen äänisisääntuloon.
  • Televisioon A/V-kaapelilla liitetyn konsolin liittäminen äänijärjestelmään:
Kuvassa näkyy AV-kaapeli, jolla Xbox 360 S -konsoli on liitetty televisioon, ja digitaalinen äänikaapeli, jolla konsoli on liitetty stereovastaanottimeen.
  1. Jätä AV-kaapeli kiinni televisioon tai näyttöön kuvaa varten.
  2. Irrota ääniliittimet televisiosta tai näytöstä.
  3. Liitä digitaalisen äänikaapelin toinen pää konsolin S/PDIF (optinen ääni) -porttiin.
  4. Liitä digitaalisen äänikaapelin toinen pää vastaanottimen digitaaliseen äänisisääntuloon.

Alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

• Televisioon HDMI-kaapelilla liitetyn konsolin liittäminen äänijärjestelmään:
Digitaalinen äänikaapeli on suunnattu HDMI-äänisovittimen vastaavaa porttia kohti.
  1. Jätä HDMI-kaapeli kiinni televisioon tai näyttöön kuvaa varten.
  2. Liitä HDMI-äänisovitin konsolin AV-porttiin.
  3. Liitä digitaalisen äänikaapelin toinen pää konsolin HDMI-äänisovittimeen.
  4. Liitä digitaalisen äänikaapelin toinen pää vastaanottimen digitaaliseen äänisisääntuloon.
  • Televisioon A/V-kaapelilla liitetyn konsolin liittäminen äänijärjestelmään:
Digitaalinen äänikaapeli, joka on suunnattu AV-kaapelin TOSLINK-porttia kohti.
  1. Jätä AV-kaapeli kiinni televisioon tai näyttöön kuvaa varten.
  2. Irrota ääniliittimet televisiosta tai näytöstä.
  3. Liitä digitaalisen äänikaapelin toinen pää AV-kaapelin TOSLINK-porttiin.
  4. Liitä digitaalisen äänikaapelin toinen pää vastaanottimen digitaaliseen äänisisääntuloon.

Äänijärjestelmään yhdistäminen standardilla stereoäänikaapelilla

Äänijärjestelmään yhdistäminen standardilla stereoäänikaapelilla tapahtuu aina samalla tavalla Xbox-konsolin mallista riippumatta. Toimi näin:

Stereoäänikaapelin valkoinen ja punainen liitin on suunnattu HDMI-äänisovittimen vastaavia liitäntöjä kohti.
  1. Jätä HDMI-kaapeli kiinni televisioon kuvaa varten.
  2. Liitä HDMI-äänisovitin konsolin AV-porttiin.
  3. Liitä stereoäänikaapelin valkoinen ja punainen liitin HDMI-äänisovittimen vastaaviin liitäntöihin.
  4. Liitä stereoäänikaapelin toisen pään liittimet vastaanottimen stereosisääntuloihin.