Xbox 360 E:n liittäminen televisioon

Lue tietoja siitä, miten Xbox 360 E -konsoli liitetään suuri- tai normaalitarkkuuksiseen televisioon tai näyttöön.

Huomautus Tämä ohje koskee vain Xbox 360 E -konsolia. Lisätietoja muiden Xbox-konsolien liittämisestä on ohjeaiheessa Xbox 360 S:n tai alkuperäisen Xbox 360:n liittäminen televisioon.

Yhteyden muodostaminen

Xbox 360 E -konsolin liittäminen Xbox 360 -HDMI-kaapelilla

Xbox 360 -HDMI-kaapelia esittävä kuva
Xbox 360 -HDMI-kaapeli

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -kaapeli on yleisin teräväpiirtotelevisioiden ja -näyttöjen kanssa käytettävä kaapeli.

Xbox 360 -HDMI-kaapelille tarkoitetut, teräväpiirtotelevision ja Xbox 360 E -konsolin väliset liitäntäkohdat on osoitettu nuolilla.
  1. Liitä HDMI-kaapeli HDMI-porttiin.
  2. Liitä HDMI-kaapelin toinen pää teräväpiirtotelevision tai näytön HDMI-sisääntuloon.
  3. Kytke virta televisioon ja konsoliin.

Huomautuksia

• Jos et näe Xbox-käyttöliittymää, kun käynnistät television ja konsolin, sinun on ehkä valittava kuvan sisääntulo.
  • Konsoli käyttää automaattisesti näytön oletusasetuksia. Jos haluat kokeilla kuvanlaadun parantamista, voit vaihtaa asetuksia konsolissa.

Xbox 360 E -konsolin liittäminen Xbox 360 -AV-komposiittikaapelilla

Xbox 360 -AV-komposiittikaapelia esittävä kuva

Xbox 360 E -konsolin 3,5 mm:n AV-kaapeli

Xbox 360 -AV-komposiittikaapelille tarkoitetut, teräväpiirtotelevision ja Xbox 360 E -konsolin väliset liitäntäkohdat on osoitettu nuolilla.
  1. Liitä pieni 3,5 mm:n liitin konsolin sille varattuun liitäntään.
  2. Etsi televisiosi tai näyttösi AV-portit. Liitä AV-komposiittikaapelin värikoodatut liittimet television vastaaviin portteihin seuraavasti:

Keltainen = komposiittivideo
    Punainen = analogisen äänen oikea kanava
    Valkoinen = analogisen äänen vasen kanava

Huomautus Monoäänellä varustetuissa televisioissa on vain yksi ääniliitäntä. Liitä silloin televisioon joko punainen tai valkoinen liitin.

3. Käynnistä televisio ja konsoli. Ruudussa tulisi näkyä Xbox-käyttöliittymä.

Huomautuksia

• Jos et näe Xbox-käyttöliittymää, kun käynnistät television ja konsolin, sinun on ehkä valittava kuvan sisääntulo.
  • Konsoli käyttää automaattisesti näytön oletusasetuksia. Jos haluat kokeilla kuvanlaadun parantamista, voit vaihtaa asetuksia konsolissa.