Xbox 360 -konsolin virta sammuu yllättäen

Xbox 360 -konsolin virta voi sammua yllättäen seuraavissa tilanteissa:

• Auto-Off (Automaattinen virrankatkaisu) -asetus on otettu käyttöön, ja konsoli on ollut käyttämättä kuuden tunnin ajan.
  • Konsoli on liian kuuma.
  • Virtalähteessä on ongelma.

Vianmääritys

Ratkaisu 1: Ota Auto-Off (Automaattinen virrankatkaisu) -asetus pois käytöstä

1. Käynnistä Xbox 360 -konsoli niin, ettei levykelkassa ole levyä.
  2. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Console Settings (Konsolin asetukset).
System Settings (Järjestelmäasetukset) -näyttö, Console Settings (Konsoliasetukset) valittuna.
  1. Valitse Startup and Shutdown (Käynnistys ja sammutus).
Console Settings (Konsoliasetukset) -näyttö, Startup and Shutdown (Käynnistys ja sammutus) valittuna.
  1. Korosta Auto-Off (Automaattinen virrankatkaisu). Tarkista näytön oikealla puolella olevat asetukset.
Startup and Shutdown (Käynnistys ja sammutus) -näyttö, Auto-Off (Automaattinen virrankatkaisu) valittuna.
  1. Jos Auto-Off (Automaattinen virrankatkaisu) -asetus on poistettu käytöstä, siirry vaiheeseen 8.
  2. Jos Auto-Off (Automaattinen virrankatkaisu) -asetus on otettu käyttöön, valitse Auto-Off (Automaattinen virrankatkaisu) ja sitten Disable (Poista käytöstä).
Auto-Off (Automaattinen virrankatkaisu) -näyttö, Disable (Poista käytöstä) valittuna.
  1. Sammuta konsoli. Odota noin 10 minuuttia ja käynnistä sitten konsoli uudelleen.

Jos ongelma toistuu, pane merkille kuinka kauan konsoli oli käynnissä ennen sammumista, ja tee sitten jokin seuraavista:

Jos sinulla on alkuperäinen Xbox 360 -konsoli

Jos sinulla on Xbox 360 S -konsoli

Ratkaisu 2: Anna konsolin jäähtyä

Huomautus Jos sinulla on Xbox 360 S -konsoli, odota ennen jatkamista, että punainen valo lakkaa vilkkumasta.

1. Sammuta konsoli.
  2. Odota ainakin tunnin ajan.
  3. Käynnistä konsoli.

Tärkeää Varmista, että konsoli on sijoitettu viileään paikkaan, jossa ilmanvaihto toimii hyvin. Poista mahdolliset esineet konsolin päältä, alta tai aivan vierestä.

Jos ongelma jatkuu, tee korjauspyyntö.

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on takuun ja huollon usein kysytyissä kysymyksissä.

Ratkaisu 3: Tarkista virtalähteen merkkivalo

Tasainen vihreä tai oranssi merkkivalo: Virtalähde toimii. Jos konsoli ei käynnisty, lisätietoja on ohjeaiheessa Ratkaisu tilanteeseen, jossa Xbox 360 -konsoli ei käynnisty.

Xbox 360 -virtalähteessä oleva virtalähteen merkkivalo on osoitettu nuolella.

Vilkkuva oranssi tai tasainen punainen merkkivalo tai ei merkkivaloa: Virtalähde on ehkä vaihdettava. Kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Liitä konsolin virtalähde eri pistorasiaan. Älä käytä ylijännitesuojaa.
  2. Jos virtalähteen merkkivalo on tasaisen punainen tai vilkkuva oranssi, irrota virtalähde pistorasiasta ja anna sen jäähtyä 30 minuutin ajan. Liitä virtalähde takaisin pistorasiaan.

Jos virtalähteen merkkivalo on yhä vilkkuva oranssi, tasaisen punainen tai se ei pala lainkaan, virtalähde on vaihdettava.

Voit tilata uuden Xbox 360 -virtalähteen verkon Xbox-huoltokeskuksesta. Konsolin rekisteröinti vaaditaan, jotta virtalähteen voi vaihtaa takuun piirissä (virtalähteen takuu vastaa konsolin takuuta).

Onko sinulla korjaukseen ja takuuseen liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja on takuun ja huollon usein kysytyissä kysymyksissä.